CELEBRITIES

Ντούα Λίπα: Όσο αυτή κάνει διακοπές, η αδελφή της, Ρίνα, ετοιμάζεται να παίξει στην πρώτη της ταινία


JTeam

9 Ιουλίου 2023

Ντούα Λίπα: Όσο αυτή κάνει διακοπές, η αδελφή της, Ρίνα, ετοιμάζεται να παίξει στην πρώτη της ταινία
Instagram @rinalipa
Η Ρίνα Λίπα είναι 22, είναι μοντέλο, είναι χορεύτρια, είναι αδελφή της Ντούα Λίπα -σύντομα, θα είναι και ηθοποιός

Η Ρίνα Λίπα, είναι έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Το μοντέλο και χορεύτρια, που είναι επίσης αδελφή της Ντούα Λίπα, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στο σινεμά. Σύμφωνα με το Deadline, πρόκειται να παίξει στη μεταφορά του έργου του Τσαρλς Ντίκενς, Μεγάλες Προσδοκίες, στον κινηματογράφο.

Με πρωταγωνιστή τον Κάλας ΜακΌλιφ, η ταινία περιγράφεται ως «συμπληρωματική» της κλασικής ιστορίας του Ντίκενς. Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος της Ρίνα, όμως θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες, όσο προχωρά η παραγωγή.

Η Ρίνα Λίπα έγινε γνωστή το 2021, όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Τον Φεβρουάριο εκείνης της χρονιάς, άνοιξε το show του οίκο GCDS, και η αδελφή της ήταν η μεγαλύτερή της φαν στο Instagram. Έκτοτε, έχει φωτογραφηθεί για πολλά εξώφυλλα, έχει περπατήσει σε περισσότερα catwalks και, μαζί με την Ντούα, πρωταγωνίστησε στις καμπάνιες των Paco Rabanne και Versace.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.