CELEBRITIES

Η Κιάρα Φεράνι στη Μύκονο, για το bachelorette της αδελφής της - Οι απαιτήσεις της για το τριήμερο


JTeam

14 Ιουλίου 2023

Η Κιάρα Φεράνι στη Μύκονο, για το bachelorette της αδελφής της - Οι απαιτήσεις της για το τριήμερο
Instagram @chiaraferragni
H Κιάρα Φεράνι άφησε την Ιταλία, ήρθε στη Μύκονο και ζει την καλύτερη ζωή της

Η Ντούα Λίπα ήρθε στη Σίφνο και την Αθήνα, η Κλόντια Σίφερ πέρασε από τις Σπέτσες και την Αντίπαρο, τώρα είναι η σειρά της Κιάρα Φεράνι να δει τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι. Φυσικά και δεν πήγε σε ταβέρνες για καλαμαράκια, ούτε της είπε κανείς ότι η λέξη «φιλότιμο» δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα -πήγε στη Μύκονο, για το τριήμερο bachelorette της αδελφής της και, απ΄ό,τι φαίνεται, περνάει τέλεια.

Ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο IG και μας έκανε να ζηλέψουμε, πάντα καλοπροαίρετα.

«Πρώτο βράδυ στη Μύκονο, για το bachelorette της αδελφής μου, Φραντζέσκα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Ηλιοβασίλεμα, τέλεια looks, η απέραντη θάλασσα στο background -όχι κι άσχημα, για Πέμπτη.

Όπως ανέφερε πηγή στο iefimerida, μάλιστα, οι Φεράνι και οι φίλοι τους δεν είναι εδώ για να περάσουν το τριήμερο ταπεινά. Οι προετοιμασίες των διακοπών τους ξεκίνησαν ένα εξάμηνο νωρίτερα, ώστε να βεβαιωθούν πως θα είναι ασφαλείς από αδιάκριτα βλέμματα.

Ζήτησαν να συνοδεύονται παντού από τρεις σωματοφύλακες ώστε να μην τις πλησιάζουν θαυμαστές ή φωτογράφοι και να επιλέγουν οι ίδιες ποιες φωτογραφίες τους θα ανεβάζουν στα social media. Τέλος, ζήτησαν να αποκλειστεί μέρος του εστιατορίου Πανόραμα που επέλεξαν για φαγητό ώστε να απολαμβάνουν ιδιωτικά δείπνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.