CELEBRITIES

Ο Μπρους Γουίλις σ' ένα συγκινητικό βίντεο από επίσκεψή του στο πλατό του "Die Hard" το 2018


JTeam

17 Ιουλίου 2023

Ο Μπρους Γουίλις σ' ένα συγκινητικό βίντεο από επίσκεψή του στο πλατό του "Die Hard" το 2018
Splash News
Όσα δήλωσε η σύντροφος του Μπρους Γουίλις, με αφορμή την 35η επέτειο του «Die Hard»

To 2022 ήρθε η πρώτη διάγνωση του Μπρους Γουίλις με αφασία, και στη συνέχεια, αρχές του 2023, είχαμε και την διάγνωση του διάσημου ηθοποιού με μετωποκροταφική άνοια.

Η οικογένεια του Γουίλις βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, και προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί, παρά τις δυσκολίες του ηθοποιού με την ομιλία, την μνήμη, αλλά και την κίνηση.

Αυτή τη φορά, η σύζυγος του, Έμα Χέμινγκ θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές, ένα throwback βίντεο από το 2018, με αφορμή την 35η επέτειο του «Die Hard». Ο διάσημος ηθοποιός, μαζί με τα παιδιά του Μέιμπελ και Έβελιν, είχε επισκεφθεί το πλατό της διάσημης κινηματογραφικής παραγωγής, ενώ στο βίντεο βλέπουμε τον Μπρους να περιφέρεται χαρούμενος στον χώρο και να θαυμάζει την τοιχογραφία του.


«Πίσω στο 2018 (όταν τραβήχτηκαν αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες) πήγαμε τη Μέιμπελ και την Έβελιν στο οικόπεδο της Fox για να κρυφοκοιτάξουν τα αρχεία καθώς και να δουν τη μεγαλύτερη τοιχογραφία του μπαμπά τους», έγραψε στη λεζάντα η σύζυγος του Γουίλις.

«Αυτή η τοιχογραφία αποκαλύφθηκε μπροστά στον Μπρους το 2013 για να τιμήσει την 25η επέτειο του «Die Hard». Σήμερα είναι η 35η επέτειος του«Die Hard» απ' όταν βγήκε στις οθόνες και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», πρόσθεσε. Κλείνοντας την ανάρτηση της, η Έμα Χέμινγκ - Γουίλις σημείωσε: «Αυτό που κατάφερε ο Μπρους στην καριέρα του δεν θα ξεχαστεί ποτέ από εμάς. Είμαστε τόσο περήφανοι γι' αυτόν».

Δείτε το βίντεο με τον Μπρους Γουίλις στο πλατό του «Die Hard»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.