CELEBRITIES

Η Μπέθανι Τζόι Λενζ από το One Tree Hill ήταν σε αίρεση για 10 χρόνια


Κλέλια Φατούρου

17 Ιουλίου 2023

Η Μπέθανι Τζόι Λενζ από το One Tree Hill ήταν σε αίρεση για 10 χρόνια
Instagram/Bethany Joy Lenz
Και γράφει ήδη το βιβλίο με τις αποκαλύψεις για όσα έζησε

Οι αιρέσεις στις Η.Π.Α. δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, αλλά δεν ξέραμε ότι υπήρχαν και αρκετά επώνυμα μέλη ανάμεσά τους. Αφού μάθαμε για την ηθοποιό του "Smallville", Άλισον Μακ, η οποία αποφυλακίστηκε πρόσφατα, επειδή χειραγωγούσε γυναίκες και τις έφερνε σε αίρεση σεξουαλικής και ψυχολογικής εκμετάλλευσης, σειρά έχει η Μπέθανι Τζόι Λενζ, που αναγνωρίζεις σίγουρα από την εφηβική σειρά, "One Tree Hill", που βλέπαμε από το 2003 έως το 2012.

Jenny.Gr

Εδώ και καιρό, κάνει ένα podcast με τις συμπρωταγωνίστριές της Σοφία Μπους και Χίλαρι Μπάρτον, το Drama Queens, και μιλούν για διάφορα θέματα αλλά και για τη σειρά που τις ανέδειξε. Στο τελευταίο επεισόδιο, η ηθοποιός μίλησε για την αίρεση, της οποίας ήταν μέλος για 10 χρόνια. «Έχω πολλά να πω για αυτό. Ήμουν εκεί για 10 χρόνια και μετά χρειάστηκα άλλα 10 χρόνια ανάρρωσης για να το ξεπεράσω».

Η 43χρονη Τζόι Λενζ δεν αποκάλυψε το όνομα της αίρεσης, αλλά ενημέρωσε το κοινό ότι γράφει εδώ και καιρό για αυτά που έζησε. Όταν η καλεσμένη τους Μικαέλα Μακμάνους τη ρώτησε αν έχει σκεφτεί να γίνει η συγγραφέας, η απάντηση ήταν καταφατική. «Εννοείται, απλά νιώθω την πίεση να το κάνω σωστά, με ακρίβεια στα γεγονότα. Επίσης, δεν είμαι σίγουρη για το πόσα πρέπει να πω γιατί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που εμπλέκονται σε δικαστικές μάχες και κάνει το πράγμα πιο πολύπλοκο. Αλλά θα τα γράψω όλα στη σωστή στιγμή».

Μέχρι να εκδόσει το βιβλίο, δεν φοβάται να κατονομάσει τους οργανισμούς που θεωρεί επικίνδυνους και πιθανά προβληματικούς. Το 2021, έκανε post στο Instagram για τη Mosaic Church, την οποία επισκεπτόταν συχνά πυκνά, επί 2 χρόνια. «Η ιεραρχία σε αυτή την εκκλησία και το επίπεδο κακοποίησης που μου έχουν διηγηθεί, αλλά και το πώς φέρεται ο Ηγέτης της, είναι ακριβώς αυτό που ισχύει για τις αιρέσεις. Και όταν είσαι μέσα σε αυτή, είναι πολύ δύσκολο να το αντιληφθείς». Ευτυχώς που το αντιλήφθηκε η ίδια και μπορεσε να δει τη χειραγώγηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.