CELEBRITIES

Μπριζίτ Μπαρντό: Με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα - Σώθηκε από την πυροσβεστική


JTeam

19 Ιουλίου 2023

Μπριζίτ Μπαρντό: Με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα - Σώθηκε από την πυροσβεστική
wikipedia
Η 88χρονη σταρ αντιμετώπισε σήμερα σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση ομάδας του πυροσβεστικού σώματος, το οποίο στη Γαλλία έχει δυνατότητα να επέμβει και σε ανάλογες καταστάσεις ανάγκης

Η Μπριζίτ Μπαρντό αντιμετώπισε σήμερα σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση ομάδας του πυροσβεστικού σώματος, το οποίο στη Γαλλία έχει δυνατότητα να επέμβει και σε ανάλογες καταστάσεις ανάγκης.

Η 88χρονη σταρ ένιωσε δυσκολία στην αναπνοή και οι πυροσβέστες του Βαρ επενέβησαν, σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου το πρωί, στο σπίτι της Μπριζίτ Μπαρντό στο Σεν Τροπέ για να τη βοηθήσουν.

Την Κυριακή, η Μπαρντό απέτισε φόρο τιμής στην Τζέιν Μπίρκιν, λίγες ώρες μετά τον θάνατό της. «Κυριακή 16 Ιουλίου, είμαι πολύ λυπημένη. Η Τζέιν έφυγε. Όταν είσαι τόσο όμορφη, τόσο φρέσκια, τόσο αυθόρμητη, με παιδική φωνή, δεν έχεις δικαίωμα να πεθάνεις. Παραμένει αιώνια στις καρδιές μας» ανέφερε μεταξύ άλλων με βαθιά συγκίνηση.

Η Μπριζίτ Μπαρντό είχε επιχειρήσει κάποτε να αυτοκτονήσει. Το 1960 ήταν η δεύτερη φορά ενώ η πρώτη ήταν δέκα χρόνια νωρίτερα, όταν οι γονείς της της απαγόρευσαν να παντρευτεί τον Βαντίμ ώσπου να ενηλικιωθεί. Μερικούς μήνες νωρίτερα είχε φέρει στον κόσμο τον γιο της Νικολά, καρπό του γάμου της με τον Ζακ Σαριέ (1959) και μοναδικό της παιδί.

Λίγο πριν από τα σαράντα και με αρκετές ταινίες και δύο ακόμη συζύγους στο ενεργητικό της, εγκαταλείπει για πάντα τον κινηματογράφο για να αφοσιωθεί στο έργο της ζωής της, την προστασία των ζώων και την εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους, ιδρύοντας, με δικά της κεφάλαια στην αρχή, το Ιδρυμα Μπριζίτ Μπαρντό.

Η Μπεμπέ, παρά και την τρίτη αυτοκτονία που επιχείρησε το 1983, πάλεψε για τη ζωή της και νίκησε τον καρκίνο του μαστού. Όταν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ρωτήθηκε ποια ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής της εκείνη απάντησε: "Μια νύχτα…"».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.