CELEBRITIES

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Τέλος στη δικαστική διαμάχη για το Miraval - Θα τα βρουν εξωδικαστικά


JTeam

28 Ιουλίου 2023

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Τέλος στη δικαστική διαμάχη για το Miraval - Θα τα βρουν εξωδικαστικά
Splash News
Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, έγγραφα που κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο αποδεικνύουν πως οι δύο πλευρές έχουν διάθεση να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ φαίνεται ότι συμφώνησαν να δώσουν τέλος στη διαμάχη τους μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων και να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά, σχετικά με τον γαλλικό αμπελώνα, Miraval.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, έγγραφα που κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο αποδεικνύουν πως οι δύο πλευρές έχουν διάθεση να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά.

Η είδηση αυτή έρχεται περίπου μισό μήνα αφού η Nouvel, η εταιρεία μέσω της οποίας η ηθοποιός κατείχε το μερίδιό της στο οινοποιείο, κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου της Καλιφόρνια ότι ο Πιτ και οι συνεργάτες του οφείλουν πάνω από 350 εκατ. δολάρια.

Η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε μάλιστα, πρόθυμη να συμμετάσχει σε μία διάσκεψη με τον πρώην σύζυγό της, με σκοπό να διευθετηθεί η κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του -ύστερα από δύο χρόνια γάμου, έντεκα χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά. Κανείς όμως τότε, δεν είχε φανταστεί τα όσα ερχόντουσαν στην επιφάνεια. Ο Μπραντ Πιτ κατηγορήθηκε από την Jolie, πως υπήρξε βίαιος εξαιτίας του αλκοολισμού, ενώ έφτασε σε σημείο να θέσει σε κίνδυνο τόσο την ίδια, όσο και τα παιδιά τους, κατά τη διάρκεια πτήσης τον Σεπτέμβριο του 2016. Την επόμενη ημέρα, η Angelina αποφασίζει και τον οριστικό χωρισμό της από τον Πιτ.

Πέρα από τη βίαιη συμπεριφορά του Brad Pitt, την οποία θα δούμε και στη συνέχεια πιο αναλυτικά, έρχονται στη δημοσιότητα και πληροφορίες που αφορούν το μοίρασμα της περιουσίας τους. Όλα (και πάλι) ξεκίνησαν πολύ ρομαντικά. Και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2008. Τότε που το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα ερωτευμένοι και περίμεναν τα πρώτα τους δίδυμα παιδιά, Knox και Vivienne. Εκείνη την άνοιξη, αποφάσισαν να αγοράσουν την έπαυλη Miraval στη Νότια Γαλλία, εκεί όπου στη συνέχεια παντρεύτηκαν το 2014.

Το κτήμα Château Miraval στο οποίο βρίσκεται και η έπαυλη που αγόρασε το ζευγάρι, είχε ιδιαίτερα συναισθηματική αξία και για τους δυο. Μετά τον γάμο τους, ο Brad Pitt χαρίζει στην σύζυγο του το 10% του μεριδίου του στην ιδιοκτησία και τις οινοποιητικές επιχειρήσεις. Στη συνέχεια, γίνονται ισάξιοι με 50- 50 % κατοχή ο καθένας, τόσο στην έπαυλη, όσο και στα αμπέλια, απ' όπου προέρχεται το κρασί τους.

Σύμφωνα με τον Frank Pollaro, σχεδιαστή επίπλων ο οποίος ανέλαβε και σημαντικό μέρος της διακόσμησης της έπαυλης, είπε: «Το Μiraval, όπως ονομάζεται το ακίνητο, ήταν μία ερωτική επιστολή προς τη γυναίκα του και τα παιδιά του, για να παρέχει μια όμορφη ζωή στην Jolie και τα παιδιά και να τους προστατεύσει από τις έντονες πιέσεις που αντιμετωπίζουν οι celebrities».

Οι εξελίξεις όμως ήταν διαφορετικές. Παρά το γεγονός πως και οι δυο είχαν υποσχεθεί να μην πουλήσουν ποτέ τα αντίστοιχα μερίδιά τους, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου, η Jolie αμφισβητεί αυτή την άποψη, ισχυριζόμενη πως ποτέ δεν συνέβη ποτέ κάποια υπόσχεση και προχωρά στην πώληση του μεριδίου της το 2021.

Αυτή ήταν και μια κίνηση που εξόργισε τον ηθοποιό. Όπως αποκαλύπτει το Vanity Fair, η διάσημη ηθοποιός έστειλε ένα email στον πρώην σύζυγο της, μιλώντας για την απόφαση της να πουλήσει το μερίδιο της. Ο λόγος, σύμφωνα με την ίδια, ήταν εν μέρει ότι το ακίνητο ήταν «μια επιχείρηση που επικεντρώνεται στο αλκοόλ», κάτι που θεωρείται ότι ήταν μία αναφορά στο διαβόητο περιστατικό που φέρεται να συνέβη στο αεροπλάνο το 2016.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.