CELEBRITIES

Η Κέιτ Χάντσον περιγράφει με 2 λέξεις τις διακοπές της στη Σικελία (και ζηλεύουμε λίγο)


JTeam

31 Ιουλίου 2023

Η Κέιτ Χάντσον περιγράφει με 2 λέξεις τις διακοπές της στη Σικελία (και ζηλεύουμε λίγο)
Instagram/ katehudson
Οι ανέμελες οικογενειακές στιγμές της σταρ από το καλοκαίρι της στην Ιταλία

Η Κέιτ Χάντσον φαίνεται πως κάνει τις καλύτερες διακοπές της ζωής της στη Σικελία μαζί με την οικογένειά της. Στις διάφορες λήψεις που ανέβασε στο Instagram, τη βλέπουμε να ποζάρει με την κόρη της, αλλά και τα παιδιά της να παίζουν όλα μαζί, να κάνουν βουτιές και να απολαμβάνουν πεντανόστιμα ιταλικά πιάτα.

«Ευτυχία και ζυμαρικά» έγραψε στη λεζάντα του ενός καρουζέλ με τις στιγμές από τις διακοπές τους, και αυτές οι δύο λέξεις είναι αρκετές για να περιγράψουν το πόσο φανταστικά περνάει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

H ηθοποιός μοιράζεται στιγμές τόσο από τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της κατά καιρούς, και αυτές οι λήψεις «φωνάζουν» χαλάρωση και ανεμελιά.

Η αλήθεια είναι πως θα περιμέναμε να τη δούμε και σε κάποιο ελληνικό νησί καθώς προτιμά πολύ τα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως τη Σκιάθο αλλά αυτή τη φορά η σταρ επέλεξε την Ιταλία για να φορτίσει τις μπαταρίες της.

Η Χάντσον είναι μητέρα τριών παιδιών και είναι σε σχέση με τον Danny Fujikawa από το 2017. Ο μεγαλύτερος γιος της είναι 18 ετών, ο δεύτερος 9 χρονών και η κόρη της 4.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.