CELEBRITIES

H Μάργκοτ Ρόμπι ζούσε με δανεικά από τη μαμά της μέχρι να γίνει διάσημη. Και τώρα της έκανε το σπουδαιότερο δώρο


JTeam

31 Ιουλίου 2023

H Μάργκοτ Ρόμπι ζούσε με δανεικά από τη μαμά της μέχρι να γίνει διάσημη. Και τώρα της έκανε το σπουδαιότερο δώρο
Splash News
Αυτή ήταν η πρώτη της κίνηση

Η παραγωγός και πρωταγωνίστρια της ταινίας Barbie, Μάργκοτ Ρόμπι, αποκάλυψε πρόσφατα ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε με τα πρώτα της χρήματα, το 2013, λίγο πριν πάρει τον ρόλο στον Λύκο της Wall Street.

H 33χρονη σταρ, που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μια περιουσία ύψους 40 εκατ. δολαρίων, δήλωσε στην εκπομπή CBS Sunday Morning, πως η πρώτη της κίνηση ήταν να αποπληρώσει το στεγαστικό δάνειο της μητέρας της, η οποία είχε βάλει το σπίτι της υποθήκη για να της δανείσει χρήματα στην αρχή της καριέρας της.

«Ό,τι χρωστούσα στη μητέρα μου, το είχα καταγράψει. Έπαιρνε χρήματα από την υποθήκη του σπιτιού για να μου δανείσει χρήματα. Οπότε πάντα σκεφτόμουν ότι αυτό πρέπει να το ξεπληρώσω», ανέφερε η Μάργκοτ, προσθέτοντας: «Η σκέψη μου ήταν, "μαμά, μην ανησυχείς πια για την υποθήκη. Δεν υπάρχει πια"». Όπως είπε άλλωστε, οποιοσδήποτε στη θέση της θα έκανε το ίδιο.

Η Margot συνέχισε τονίζοντας πόσο ευγνώμων και τυχερή αισθάνεται για την καριέρα της. «Ξέρω ότι είμαι σκληρά εργαζόμενη, αλλά είμαι επίσης το πιο τυχερό, πιο τυχερό, πιο τυχερό άτομο στον κόσμο», τόνισε. «Κάθε φορά που έκανα κάτι έλεγα: "Τώρα είναι η κορυφή. Δεν θα γίνει ποτέ καλύτερο από αυτό". Και μετά με κάποιον τρόπο συνέχισε να γίνεται όλο και καλύτερο», εξήγησε.

Η Μάργκοτ Ρόμπι φαίνεται να βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες της φάσεις - τουλάχιστον όσον αφορά τα επαγγελματικά και το στιλ της. Η νέα ταινία Barbie, στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι από τα highlights της καριέρας της.

Jenny.Gr

Στο πάρτι της πρεμιέρας, αλλά και στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, η Ρόμπι κατάφερε για μια ακόμη φορά να ξεχωρίσει, τόσο για το ταλέντο της στην υποκριτική, όσο και για την υπέροχη επιλογή του φορέματος της. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα pink sequin mini φόρεμα, από τον οίκο Versace, το οποίο ταίριαζε ιδανικά για την πρεμιέρα της Barbie, αλλά και αναδείκνυε υπέροχα το σώμα και το πρόσωπο της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.