CELEBRITIES

Η Λούρδη Λεόν ποζάρει γυμνή και με BDSM διάθεση για τον οίκο Dion Lee


JTeam

2 Αυγούστου 2023

Η Λούρδη Λεόν ποζάρει γυμνή και με BDSM διάθεση για τον οίκο Dion Lee
Instagram/@dionlee
Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Dion Lee με sexy διάθεση σε ένα ανατρεπτικό concept

Η Λούρδη Λεόν ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της, Μαντόνα, ως τραγουδίστρια αλλά και ως μοντέλο. Είναι μέρος της pop κουλτούρας και μας ξαφνιάζει συχνά πυκνά τόσο με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της όσο και με τις συνεργασίες που επιλέγει να κάνει με μεγάλους οίκους. Από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το 2018 για το Gypsy Sport, συνεχίζει να φέρνει μια έντονη, μαγνητική ενέργεια σε κάθε της εμφάνιση και αυτό έκανε και στην νέα καμπάνια “Cage Chain” για τον οίκο Dion Lee, την οποία επιμελήθηκε η φωτογράφος Carlota Guerrero.

O οίκος δήλωσε χαρακτηριστικά για αυτή τη συνεργασία:

«Η καμπάνια αναδεικνύει την αλυσίδα που συναντά κανείς στις τσάντες, τα κοσμήματα και στη ready-to-wear συλλογή. Η custom-made αλυσίδα φτιάχτηκε στο Arezzo της Ιταλίας και αποτελεί την υπογραφή του brand».

Μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε τόσο ο οίκος όσο και η Λούρδη, βλέπουμε την ίδια να ποζάρει με αισθησιακό ύφος με δημιουργίες της νέας συλλογής, με τις αλυσίδες να είναι το σήμα κατατεθέν της καμπάνιας. Στενά φορέματα, thigh-high μπότες και έντονα αξεσουάρ δημιουργούν μια καμπάνια με BDSM αισθητική.

Δες στην παρακάτω gallery: Madonna: Η βασίλισσα της Ποπ, 18 χρονών χορεύει γυμνή μπαλέτο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.