CELEBRITIES

Lizzo: Απαντά για πρώτη φορά στις καταγγελίες - «Δεν είμαι η κακιά της υπόθεσης»


JTeam

3 Αυγούστου 2023

Lizzo: Απαντά για πρώτη φορά στις καταγγελίες - «Δεν είμαι η κακιά της υπόθεσης»
Instagram/@ lizzobeeating
Η Lizzo στις πρώτες της δηλώσεις της στο Instagram έκανε λόγο για «δραματοποιημένες ιστορίες»

Η Lizzo μετά την αγωγή που δέχθηκε από τις πρώην χορεύτριες της, απάντησε πριν από λίγες ώρες με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μεταξύ άλλων καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση, τοξικό εργασιακό περιβάλλον αλλά και body-shaming. Η ίδια δεν απάντησε αμέσως όταν η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας αλλά σήμερα έγραψε χαρακτηριστικά ότι όλες οι καταγγελίες είναι «ψευδείς».

«Αυτές οι τελευταίες ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες και απογοητευτικές.Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά οι συγκεκριμένοι είναι όσο απίστευτα όσο ακούγονται και εξαιρετικά εξωφρενικά, για να μην τους αντιμετωπίσουμε» ανέφερε.

Διάβασε ολόκληρη τη δήλωση της Lizzo:

«Οι τελευταίες μέρες ήταν τρομακτικά και συντριπτικά απογοητευτικές. Η εργασιακή μου ηθική, το ήθος και ο σεβασμός μου αμφισβητήθηκαν. Ο χαρακτήρας μου επικρίθηκε. Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά αυτοί είναι τόσο απίστευτοι όσο ακούγονται και πολύ εξωφρενικοί για να μην αναφερθώ. Αυτές οι εντυπωσιακές ιστορίες προέρχονται από πρώην υπαλλήλους που έχουν ήδη παραδεχτεί δημόσια ότι τους είπαν ότι η συμπεριφορά τους στην περιοδεία ήταν ακατάλληλη και αντιεπαγγελματική.

Ως καλλιτέχνης ήμουν πάντα πολύ παθιασμένη με αυτό που κάνω. Παίρνω τη μουσική και τις παραστάσεις μου στα σοβαρά γιατί στο τέλος της ημέρας θέλω μόνο να βγάλω την καλύτερη τέχνη που αντιπροσωπεύει εμένα και τους θαυμαστές μου. Με το πάθος έρχεται η σκληρή δουλειά και τα υψηλά πρότυπα. Μερικές φορές πρέπει να πάρω δύσκολες αποφάσεις, αλλά ποτέ δεν είναι πρόθεσή μου να κάνω κάποιον να αισθάνεται άβολα ή σαν να μην τον εκτιμούν ως σημαντικό μέρος της ομάδας.

Δεν είμαι εδώ για να με βλέπουν ως θύμα, αλλά ξέρω επίσης ότι δεν είμαι ο κακός που με παρουσίασαν οι άνθρωποι και τα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες μέρες. Είμαι πολύ ανοιχτή με τη σεξουαλικότητά μου και να εκφράζομαι, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ή να επιτρέψω στους ανθρώπους να το χρησιμοποιήσουν για να με κάνουν να φαίνομαι κάτι που δεν είμαι.

Δεν υπάρχει τίποτα που να παίρνω πιο σοβαρά από τον σεβασμό που αξίζουμε ως γυναίκες στον κόσμο. Ξέρω πώς είναι να ντρέπεσαι για το σώμα σου σε καθημερινή βάση και δεν θα επέκρινα ούτε θα απολύσω ποτέ έναν υπάλληλο λόγω του βάρους του. Είμαι πληγωμένη, αλλά δεν θα αφήσω την καλή δουλειά που έχω κάνει στον κόσμο να επισκιαστεί από αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστηρίξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

H καταγγελία που κατατέθηκε εις βάρος της Lizzo

Πιο συγκεκριμένα, σε μια καταγγελία που κατατέθηκε την Τρίτη στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, η Arianna Davis, η Crystal Williams και η Noelle Rodriguez κατηγορούν τη Lizzo (πραγματικό όνομα Melissa Jefferson) και την Big Grrrl Big Touring Inc, για ένα ευρύ φάσμα νομικών και σεξουαλικών αδικημάτων, συμπεριλαμβανομένων επίσης φυλετικών και θρησκευτικών διακρίσεων.

Η Arianna Davis, η Crystal Williams και η Noelle Rodriguez, οι οποίες ασχολούνται επαγγελματικά με τον χορό, συμμετείχαν στις περιοδείες της Lizzo και φυσικά στις συναυλίες της. Κατά την διάρκεια της περιοδείας της τραγουδίστριας στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ, συνέβη ένα περιστατικό το οποίο αφορά και εξαναγκασμό των χορευτριών σε σεξουαλικές ενέργειες, πέρα από κακομεταχείριση τους.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η Lizzo ώθησε τους χορευτές να παρευρεθούν σε μια σεξουαλική παράσταση στη διάσημη περιοχή Red Light του Άμστερνταμ και στη συνέχεια τους πίεσε να ασχοληθούν με τους performers.

«Η Lizzo άρχισε να καλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εκ περιτροπής τους γυμνούς performers, να πιάνουν δονητές από τους κόλπους τους και να τρώνε μπανάνες που προεξέχουν επίσης από τους κόλπους των performers», υποστηρίζει η αγωγή. «Ακόμη, η Lizzo έστρεψε την προσοχή της στην κυρία Davis και άρχισε να την πιέζει προκειμένου να αγγίξει το στήθος μιας από τις γυμνές γυναίκες που έπαιζαν στο κλαμπ, παρά την αντίθεση της».

Η μήνυση ισχυρίζεται επίσης ότι η Shirlene Quigley, η αρχηγός της χορευτικής ομάδας της Lizzo, επέβαλε τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις στους ενάγοντες και έκανε επανειλημμένες ενέργειες που τους έκαναν να νιώθουν άβολα, συμπεριλαμβανομένου του σχολιασμού για τη σεξουαλική παρθενία τους και της προσομοίωσης του στοματικού σεξ σε μια μπανάνα μπροστά τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.