CELEBRITIES

Χίλαρι Νταφ: «Δεν με ενδιαφέρει πλέον να είμαι skinny. Θέλω να είμαι υγιής και πρότυπο για τις κόρες μου»


Κλέλια Φατούρου

4 Αυγούστου 2023

Χίλαρι Νταφ: «Δεν με ενδιαφέρει πλέον να είμαι skinny. Θέλω να είμαι υγιής και πρότυπο για τις κόρες μου»
Instagram/hilaryduff
Η ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη σχέση που είχε με το σώμα της ως έφηβη

Η 36χρονη Χίλαρι Νταφ ξεκίνησε πολύ νωρίς την καριέρα της, από τότε που ήταν έφηβη. Η σειρά "Lizzie McGuire" την ανέδειξε και τα κορίτσια ήθελαν να της μοιάσουν, αλλά εκείνη δεν περνούσε και τόσο καλά με την εικόνα της.

«Βλέπω τα memes από εκείνη την εποχή. Κάποιες φορές μου φαίνεται αστείο και κάποιες βλέπω τις εικόνες και σχεδόν με πονά όταν θυμάμαι τι πέρασε εκείνο το κορίτσι», είπε για τον εαυτό της στο Yahoo Life και τη σειρά It Figures, που μιλά με επώνυμους για τη σχέση με το σώμα τους.

Jenny.Gr

«Τα Μέσα ήταν πολύ σκληρά μαζί μου», με τα σχόλια να την οδηγούν σε διατροφική διαταραχή, όταν ήταν μόλις 17 ετών. Ήταν πριν από περίπου 20 χρόνια και πίστευε ότι οι γυναίκες ηθοποιοί πρέπει να είναι skinny για να θεωρηθούν όμορφες. Μία άποψη που ευτυχώς έχει αλλάξει.

«Με τόσα φίλτρα και μοντάζ, δεν ξέρω τι είναι αληθινό. Πρέπει απλώς να πειραματίζεσαι για να βρεις τι σε κάνει να νιώθεις καλά. Να γίνεις το δικό σου beauty icon». Αυτό που τη βοήθησε ήταν το γεγονός ότι μεγάλωνε και το ότι έκανε 3 παιδιά.. «Όσο μεγαλώνω, χαίρομαι περισσότερο με το πώς δείχνω. Με ενδιαφέρει να είμαι υγιής και να νιώθω άνετα με τα ρούχα μου, και όχι να είμαι μικροσκοπική. Η μητρότητα επίσης με βοήθησε να κατανοήσω το σώμα μου. Όταν έχεις κόρες, είναι ακόμα πιο σημαντικό να είσαι προσεκτικός με το πώς μιλάς για την εικόνα σου μπροστά τους».

«Η μία κόρη μου είναι 4 και τις προάλλες κοιτούσε τον εαυτό της στον καθρέφτη, λέγοντας ότι η κοιλιά της είναι μεγάλη. Της είπα ότι έχει το μέγεθος που πρέπει να έχει, ότι η κοιλιά της κρατά όλα τα όργανα μαζί και ότι ακόμα δεν έχει ψηλώσει». Δηλώνει ότι δεν πρόκειται να μιλήσει στα παιδιά της για τις δυσκολίες που πέρασε στην παιδική και εφηβική φάση της, αλλά θα ήθελε να μπορούσε να γυρίσει στο παρελθόν και να πει στη νεότερη Χίλαρι ότι όλα θα φτιάξουν και να μην βιαστεί να μεγαλώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.