CELEBRITIES

Ιζαμπέλα Ροσελίνι: Ζει σε μια αγροικία και λανσάρει τη δική της "ηθική" σειρά πλεκτών ρούχων


JTeam

5 Αυγούστου 2023

Ιζαμπέλα Ροσελίνι: Ζει σε μια αγροικία και λανσάρει τη δική της "ηθική" σειρά πλεκτών ρούχων
Instagram/ @tmagazine
Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι είναι αγρότισσα και από τη ζωή της στην εξοχή εμπνεύστηκε τη δική της οικολογική σειρά πλεκτών ρούχων

Η διάσημη ηθοποιός, γόνος θρύλων του κινηματογράφου, βρήκε σε μια αγροικία του Μπέλπορτ το νόημα της ζωής και όπως φαίνεται θέλει να το διαδώσει με τον καλύτερο τρόπο.

«Πρόκειται για μια υπέροχη, δεμένη κοινότητα με ευρωπαϊκό αέρα», ανέφερε σε παλαιότερή της συνέντευξη η ηθοποιός και εξήγησε ότι πριν από περίπου δύο δεκαετίες, κάνοντας ποδήλατο, μπήκε σε ένα αδιέξοδο που οδηγούσε σε ένα αγρόκτημα με ερειπωμένα κτίσματα.Το βλέμμα μου τράβηξε αμέσως ένας μεγάλος κόκκινος αχυρώνας, που μου θύμισε τη Σουηδία. Τον λάτρεψα από την πρώτη στιγμή».

Το κτήμα πωλούνταν και ήταν σε διαδικασία κατεδάφισης, αλλά εκείνη αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να το αφήσει να συμβεί. Τελικά το αγόρασε και κατάφερε να τα σώσει. «Δεν είναι τεράστιο, αλλά έχεις την ιδιωτικότητά σου. Ήθελα πάντα ένα σπίτι ήσυχο, αλλά όχι απομονωμένο».

Η φάρμα μάλιστα είναι και καταφύγιο πολλών ζώων όπως τα κοτόπουλα, τις κατσίκες, τα ορτύκια, τις πάπιες και τα πρόβατα. Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι και η κόρη της πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσαν στο Instagram ότι θα λανσάρουν μια σειρά από πλεκτά ρούχα που έχουν δημιουργηθεί με οικολογική συνείδηση. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργούνται από κουρεμένο μαλλί των προβάτων.

Η καμπάνια τους έγινε αγροικία της και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.