CELEBRITIES

«Είναι αηδία, γιατί είμαι 11 και ο Μπραντ Πιτ 31»: Η Κίρστεν Ντανστ σε viral βίντεο για το φιλί στη «Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα»


Κλέλια Φατούρου

9 Αυγούστου 2023

«Είναι αηδία, γιατί είμαι 11 και ο Μπραντ Πιτ 31»: Η Κίρστεν Ντανστ σε viral βίντεο για το φιλί στη «Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα»
Η 11χρονη Κίρστεν Ντανστ τα έλεγε από τότε ότι κάτι δεν πάει καλά

Η Κίρστεν Ντανστ ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική όταν ήταν μόλις 6 χρονών, στην ταινία του Γούντι Άλεν "Oedipus Wrecks", αλλά ο ρόλος που την καθιέρωσε ήταν η Κλαούντια στο "Interview With A Vampire", αν και ήταν μόλις 11. Μία ταινία που είχε στο cast τον Μπραντ Πιτ και τον Τομ Κρουζ, αλλά που θυμόμαστε κυρίως λόγω της Ντανστ.

Αν και της φέρονταν σαν να ήταν πριγκίπισσα στα γυρίσματα, όπως η ίδια έχει πει, υπήρξε η γνωστή και αμφιλεγόμενη σκηνή που την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Η 11χρονη Κίρστεν έπρεπε να φιλήσει στο στόμα τον 31χρονο Μπραντ Πιτ. «Το χειρότερο πράγμα ήταν το φιλί στον Μπραντ όπως και το ότι έπρεπε να δαγκώσω τον λαιμό ενός ηθοποιού που ίδρωνε πάρα πολύ. Το φιλί όμως ήταν χειρότερο γιατί ήταν μεγάλος άντρας και εγώ παιδί», έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της.

Αυτό όμως που μάς εντυπωσιάζει και μάς κάνει να εκτιμάμε ακόμα περισσότερο την Ντανστ, είναι το πώς το διαχειρίστηκε ενώ ήταν παιδί. Το 1994, που η σεξουαλικοποίηση των παιδιών ήταν μία κανονικότητα, εκείνη μιλούσε δημόσια για το πόσο ανώμαλο είναι όλο αυτό. Ένα βίντεο από το 1994 έγινε viral στο TikTok, γιατί η Ντανστ αποδεικνύεται ωριμότερη από τις δύο γυναίκες στο στούντιο.

@nomorelatefees Replying to @nomorelatefees The fact she had to do that scene was bad enough but why would the interviewer even question her about not liking it. #Hollyweird #KirstenDunst #samanthamathis #bradpitt ♬ original sound - No More Late Fees Podcast

«Αλήθεια μίσησες το φιλί που αντάλλαξες με τον Μπραντ Πιτ;» τη ρωτά η παρουσιάστρια. «Ναι. Ξέρετε όλοι ότι λατρεύω τον Μπραντ, είναι υπέροχος. Αλλά ήταν αμήχανο. Θέλω να πω, είμαι 12 και εκείνος ήταν 31. Είναι άντρας. Οπότε γιατί να απολαύσω το φιλί μαζί του;». Πολύ καλό point Κίρστεν μου. Αντιθέτως, η 24χρονη συμπρωταγωνίστριά της Σαμάνθα Μάτις (από τις Μικρές Κυρίες) δεν θα έλεγε όχι σε μία τέτοια πρόταση. «Παρόλα αυτά σε καταλαβαίνω, γιατί είσαι μικρή και δεν σου αρέσει να φιλάς αγόρια ακόμα». Και η Κίρστεν έρχεται με το καλυτερο comeback που έχει γίνει. «Ναι, ειδικά τον Μπραντ που είναι 31. Δεν τον λες αγόρι».

Ήταν μία παρέα με δύο ενήλικες γυναίκες και ένα παιδί, και το παιδί μίλησε πιο λογικά από όλους. Αντί να παραδεχθούν ότι ήταν περισσότερο μία σκηνή παιδοφιλίας, εκείνες θεώρησαν ότι η Ντανστ δεν εκτίμησε το ότι ήταν ο Μπραντ Πιτ. «Αν ήταν 15 χρονών, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα», τους είπε και εμείς χειροκροτάμε όρθιοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.