CELEBRITIES

Λότι Μος: Ποζάρει γυμνή για τον πρώην της με κεριά και πεντάλφα


JTeam

11 Αυγούστου 2023

Λότι Μος: Ποζάρει γυμνή για τον πρώην της με κεριά και πεντάλφα
Instagram/@ lottiemossxo
H 25χρονη Λότι Μος έκανε μια φωτογράφιση αφιερωμένη στον πρώην της

Μια ακόμη αποκαλυπτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η μικρότερη αδερφή της Κέιτ Μος. Πιο συγκεκριμένα, χθες ανέβασε μια σειρά από εκκεντρικές φωτογραφίες με εκείνη να στέκει ολόγυμνη μέσα σε μια πεντάλφα, με ιδιαίτερο φωτισμό από πολλά κεριά. Η Μος ίσως να πραγματοποιούσε κάποια τελετή σαγήνης για τον πρώην συντροφό της, όπως εικάζουν οι followers της.

Στις φωτογραφίες, φαίνεται να κάθεται επάνω σε ένα αυτοσχέδιο πεντάλφα, ενώ περιτριγυρίζεται από κεριά και ποζάρει με αισθησιασμό στον φακό. Η 25χρονη είναι ετεροθαλής αδελφή της Κέιτ Μος. Διατηρεί προφίλ στο OnlyFans και όλα δείχνουν ότι κάποιος πρώην της, την έχει πληγώσει πολύ αλλά εκείνη τον θέλει πίσω. Δεν είμαστε σίγουρη αν η τελετουργία πετύχει.

Στο παρελθόν η Λότι Μος είχε εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης και μάλιστα πόσταρε φωτογραφιες μέσα από την κλινική, που έχει πάει για να ακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης από την κοκαΐνη. Σύμφωνα με την Daily Mail η Κέιτ Μος δεν ήταν καθόλου χαρούμενη με την συμπεριφορά της. Ακόμα και η 19χρονη κόρη της Κέιτ Μος, Λίλα, που ασχολείται με το μόντελινγκ, «δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη Λότι», ανέφεραν πηγές στο Six Page.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.