ΣΤΙΛ FASHION NEWS

The Icon: Ναόμι Κάμπελ, Ζιζέλ, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Αντριάνα Λίμα κόβουν την ανάσα στη νέα καμπάνια της Victoria’s Secret


JTeam

10 Αυγούστου 2023

The Icon: Ναόμι Κάμπελ, Ζιζέλ, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Αντριάνα Λίμα κόβουν την ανάσα στη νέα καμπάνια της Victoria’s Secret
Τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο του modeling πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Victoria’s Secret, "The Icon" και δεν ήμασαν έτοιμοι γι'αυτό

Η Victoria’s Secret φαίνεται ότι θέλει να κάνει ένα δυναμικό comeback και να αφήσει πίσω της τα δύσκολα χρόνια που την έφεραν στο σημείο να γίνει cancelled. Τα θρυλικά show μπορεί (προς το παρών) να έχουν σταματήσει αλλά η νέα εποχή της Victoria's Secret είναι εδώ. Το brand επιστρέφει, σε «καινούρια εκδοχή». Θέλει να επαναπροσδιορίσει την εικόνα του και πριν από λίγους μήνες ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας, Τίμοθι Τζόνσον, δήλωνε χαρακτηριστικά: «Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο marketing, τόσο για να διευρύνουμε το κοινό, όσο και για να υποστηρίξουμε τη νέα εκδοχή του fashion show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αργότερα, φέτος».

Να θυμίσουμε ότι η Victoria’s Secret ακύρωσε το show του 2019 για πρώτη φορά μετά από χρόνια, όταν ο CEO της μητρικής της εταιρείας, Λες Γουέξνερ, ενεπλάκη στο σκάνδαλο Epstein. Άρθρο των NY Times που δημοσιεύθηκε αργότερα, έκανε λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά του διευθυντή marketing, Έντουαρντ Ραζέκ – φυσικά, ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα.Μοντέλα μιλούσαν για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, ψυχολογικά προβλήματα και διατροφικές διαταραχές, αποδομώντας πλήρως την εικόνα του brand. Αποκάλυψαν πως πάλευαν να έχουν την τέλεια εικόνα, βάζοντας την υγεία τους σε κίνδυνο.

Τώρα σε μια προσπάθεια αναγέννησης, η Victoria’s Secret κάνει την έκπληξη. Τα μεγαλύτερα ονόματα του modeling ενώνουν τις δυνάμεις τους και πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια, «The Icon» και το αποτέλεσμα μας καθηλώνει.

«Όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα icon. Αξιοποίησε αυτή τη φωνή για να δημιουργήσεις τις δικές σου θρυλικές στιγμές», αναφέρει το brand στην ανακοίνωσή δινοντάς μια πρώτη γεύση από τη στροφή που θέλει να κάνει. Η έννοια του icon παίζει σημαντικό ρόλο στη νέα καμπάνια και γι’αυτό άλλωστε επέλεξε όλα τα πραγματικά icons της μόδας. Ναόμι Κάμπελ, Ζιζέλ ,Αντριάνα Λίμα και Κάντις Σουάνπολ πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια, που κυκλοφόρησε χθες για το νέο push-up demi-bra. Μαζί τους και μοντέλα της νέας γενιάς όπως η Παλόμα Έλσεσερ και η Σούι Χε, η Αντούτ Ακέτς, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η Χέιλι Μπίμπερ.

Τα super models ποζάρουν με τα νέα εσώρουχα στον φακό του Mikael Jansson με μια clean αισθητική που δεν έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα από το brand.

Η Ναόμι Κάμπελ που συνεργάστηκε πρώτη φορά με τη Victoria’s Secret στα θρυλικά 90s, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram της από την καμπάνια που ποζάρει με την Αντούτ Ακέτς γράφοντας:

«Η λέξη icon είναι κάτι παραπάνω από ένας τίτλος. Είναι ο ρυθμός της πασαρέλας, ο παλμός του στιλ και η συμφωνία της δύναμης. Έχει να κάνει με το να αγκαλιάζεις κάθε βήμα με σκοπό, να αποπνέεις αυτοπεποίθηση και να αφήνεις ένα ανεξίτηλο σημάδι στον καμβά του κόσμου. Τα icons δεν γεννιούνται, δημιουργούνται από το ταξίδι τους.».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.