ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα συνεργασία της Victoria’s Secret με το edgy κινέζικο brand, RUI-built, ταράζει τα νερά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Ιουλίου 2023

Η νέα συνεργασία της Victoria’s Secret με το edgy κινέζικο brand, RUI-built, ταράζει τα νερά
Μια συνεργασία που ταράζει τα νερά στην Κίνα και όχι μόνο

Σε μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη, η Victoria’s Secret συνεργάζεται με την νικήτρια του LVMH Karl Lagerfeld 2021, Κινέζα σχεδιάστρια μόδας Ρούι Τζο και το gender-neutral και το body-positive brand της Rui-Built.

Η συνεργασία έγινε για να φέρει στους Κινέζους καταναλωτές μια πιο πρωτοποριακή και avant-garde αισθητική, δεδομένης της φήμης της σχεδιάστριας ως υπερασπίστρια της προοδευτικής σεξουαλικότητας. Αυτή η πρώτη συνεργασία της Victoria’s Secret’s με την Κίνα αποτελεί ένα σημαντικό milestone για τον κολοσσό εσωρούχων και καλλυντικών. Θα μπορούσε να είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κερδίσει το κινέζικο κοινό της Gen Z. Η Τζο είναι μια από τους πιο τολμηρούς σχεδιαστές της βιομηχανίας της μόδας αυτή τη στιγμή, με το συμπεριληπτικό casting της, την διάχυτη σεξουαλικότητα στα σχέδιά της και τα κομμάτια της που «ξεχυλίζουν» αυτοέκφραση. Δεν είναι παράξενο που η Gen Z την λατρεύει.

Το brand παρουσίασε πρόσφατα ένα sneak peek στη μορφή ενός μικρού online βίντεο, το οποίο δείχνει την δημιουργική διαδικασία πίσω από την συλλογή μαζί με την φωτογράφιση της καμπάνιας. Στη καμπάνια βλέπουμε την Χι Σουέι, η οποία έχει περπατήσει σε οκτώ Victoria’s Secret fashion shows.

«Η μόδα είναι ένα πολύ δυναμικό εργαλείο που μπορεί να τονίσει την ομορφιά και την δύναμη της ανθρώπινης μορφής. Η συνεργασία μου με την Victoria’s Secret πηγαίνει αυτό το όραμα σε απαράμιλλα επίπεδα» λέει η Τζο στο βίντεο.

Τα signature cut-out διαφανή κομμάτια της Τζο γίνονται αμέσως αντιληπτά δίπλα στα θρυλικά σχέδια της Victoria’s Secret, όπως πλεκτές ζακέτες, δαντελένια slip φορέματα, πιτζάμες, σουτιέν και loungewear. H Victoria’s Secret x Rui-Built συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της Victoria’s Secret στην Κίνα, στο κινέζικο site και στα Tmall και JD.com από τις 25 Ιουλίου.

Πηγή: South China Morning Post

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.