CELEBRITIES

Η Τζέσικα Τσάστεϊν έτρωγε φλούδες από μπανάνες για να την προσέξουν - «Ήμουν ένα αηδιαστικό παιδί»


JTeam

17 Αυγούστου 2023

Η Τζέσικα Τσάστεϊν έτρωγε φλούδες από μπανάνες για να την προσέξουν - «Ήμουν ένα αηδιαστικό παιδί»
@jessicachastain / instagram
Η Τσάστεϊν μίλησε για την παιδική της ηλικία και όσα είπε, μάλλον δεν είναι αυτά που περίμενες

Πανέμορφη, σαγηνευτική, επιτυχημένη, ξεχωριστή και ταλαντούχα, είναι μόνο μερικά από τα επίθετα τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Τζέσικα Τσάστεϊν. Σίγουρα το να την αποκαλέσει κανείς, αποκρουστική, απεχθής και αηδιαστική, δεν το περιμέναμε.

Ωστόσο το έκανε η ίδια για τον εαυτό της, καθώς για την παιδική της ηλικία, και την ανάγκη της να είναι περίεργη και αποκρουστική, προκειμένου να κεντρίζει την προσοχή των γύρω της. Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο podcast “WTF With Marc Maron”, και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, τα οποία ομολογουμένως οι θαυμαστές της, δεν τα είχαν φανταστεί κάπως έτσι.

Jenny.Gr
@jessicachastain / instagram

«Ήμουν κάπως σπασικλάκι. Και μου έκοβαν πολύ κοντά τα μαλλιά. Κάθε φορά που κοιτάζω εικόνες μου από τότε, λέω από μέσα μου “Αχ, γλυκό πλασματάκι που δεν έχεις ιδέα”», δήλωσε αρχικά η Τσάστεϊν.

«Θυμάμαι να κάθομαι σε μια καφετέρια και να τρώω τις φλούδες από μπανάνες και πορτοκάλια. Μόνο έτσι μπορούσαν να έχω την προσοχή από τους άλλους ανθρώπους», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Τα άλλα παιδιά βέβαια με θεωρούσαν φρικτή. Το ξέρω είναι σκληρό, αλλά απλά ήθελα και εγώ λίγο προσοχή, επειδή ήμουν περίεργη ή επειδή απλά υπήρχα».

Μέσα από τις αναφορές της αυτές, η ηθοποιός θέλησε να ενθαρρύνει τον κόσμο, να είναι αυτό που πραγματικά θέλει. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει το να γίνεσαι περίεργος. Ωστόσο οι αλλόκοτες πράξεις που επιζητούν προσοχή, δεν θα πρέπει να παραμελούνται ειδικά σε παιδιά.

Αν και ποτέ δεν ξέρεις -μπορεί αυτό το “περίεργο παιδί ή άτομο” που βλέπεις και θεωρείς αποκρουστικό, κάποια στιγμή να γίνει επιτυχημένος και βραβευμένος καλλιτέχνης, όπως η Τσάστεϊν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.