CELEBRITIES

Η Μπιγιόνσε παίρνει πάντα μαζί της προσωπικό κάθισμα τουαλέτας; Η μητέρα της απαντά στις φήμες


JTeam

18 Αυγούστου 2023

Η Μπιγιόνσε παίρνει πάντα μαζί της προσωπικό κάθισμα τουαλέτας; Η μητέρα της απαντά στις φήμες
@beyonce / instagram
Τελικά η Μπιγιονσέ ταξιδεύει πάντα και παντού με το προσωπικό της κάθισμα τουαλέτας όταν βρίσκεται σε περιοδεία;

Μετά από αρκετά χρόνια η Μπιγιόνσε έχει επιστρέψει δυναμικά σε αυτό που ξέρει καλά να κάνει και δεν είναι άλλο από τις συναυλίες, τα performances και τις ερμηνείες. Ωστόσο οι περιοδείες δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση, αφού τα ταξίδια είναι πολλά και η κούραση μεγάλη. Κατανοητό να θέλει η διάσημη σταρ, τις ανέσεις της και ένα καθαρό περιβάλλον.

Στο άκουσμα της φήμης πως η τραγουδίστρια κουβαλά πάντα μαζί καπάκι τουαλέτας για τα ταξίδια της, η αλήθεια είναι πως την είχαμε πιστέψει από την πρώτη στιγμή. Όχι ότι θα την αδικούσαμε άλλωστε.

Οι φήμες πάντως σχετικά με την λεκάνη της τουαλέτας ξεκίνησαν νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν μια πηγή δήλωσε στην US Sun πως η διάσημη τραγουδίστρια έχει ό,τι ζητήσει όταν βρίσκεται σε περιοδεία.

«Η Μπιγιονσέ είναι τόσο ελίτ ερμηνεύτρια που μπορεί κυριολεκτικά να ζητήσει τα πάντα. Η ομάδα της καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να εξασφαλίσει ότι έχει τις δικές της ανέσεις και ένα προσωπικό κάθισμα τουαλέτας τυχαίνει να είναι μία από αυτές».

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, είχε κυκλοφορήσει και μια φωτογραφία που διέρρευσε από τα παρασκήνια, δείχνοντας ένα μαύρο δοχείο με την επιγραφή «Beyonce Toilet seats», κάτι που η μητέρα της εξήγησε χθες τι πραγματικά είναι.

Η απάντηση της μητέρας της, για τις φήμες σχετικά με το προσωπικό καπάκι τουαλέτας και την Μπιγιόνσε

«Πρόκειται για βάσεις στις οποίες κάθονται οι θαυμαστές, ονομάζονται καθίσματα τουαλέτας» δήλωσε κατηγορηματικά η Τίνα Νόουλς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως η ιδέα ότι η κόρη της θα ζητούσε το δικό της κάθισμα λεκάνης τουαλέτας ήταν «υπερβολική». Αυτό είναι τόσο γελοίο» δήλωσε κλείνοντας η μητέρα της Μπιγιονσέ στο TMZ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.