CELEBRITIES

Το Έμα Κορίν μιλά για τα ζώδια, το τέλειο ραντεβού και τον μεγαλύτερο φόβο του


Στεφανία Παπαδημητρίου

31 Αυγούστου 2023

Το Έμα Κορίν μιλά για τα ζώδια, το τέλειο ραντεβού και τον μεγαλύτερο φόβο του
Φωτογραφίζεται ανέκφραστο, απαντά σε ερωτήσεις των φίλων του και η συνέντευξή του είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει ο μήνας

Κάθε φορά που φωτογραφίζεται το Έμα Κόριν, ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι αλλόκοτα πανέμορφο. Και κάθε φορά που δίνει συνέντευξη, ξέρεις ότι θα διαβάσεις κάτι ενδιαφέρον. Τώρα, έκανε και τα δύο στην Evening Standard.

Το γνωρίσαμε το 2020, ως Νταϊάνα στο Crown και, παρότι είναι αθόρυβο, δεν είναι καθόλου ντροπαλό. Πόζαρε λαμπερό, με το πλατινέ mullet να του πηγαίνει κάθε φορά και περισσότερο, κι απάντησε σε ερωτήσεις των φίλων του. Μίλησε για τα ζώδια, τα πάρτι, την καλύτερη συμβουλή που δέχθηκε και το τέλειο ραντεβού – και σε όλες τις φωτογραφίες, ήταν ανέκφραστο.

Για τους καλεσμένους στο ιδανικό dinner party

«Ο Ντέρεκ Τζάρμαν, τον οποίο θα ήθελα να είχα γνωρίσει. Ο Μάικ Νικόλς, τον οποίο επίσης θα ήθελα να είχα γνωρίσει. Η κολλητή μου η Σάρα, με την οποία συγκατοικώ. Κι ο Νταν Λέβι, επειδή λατρεύω τα dinner parties που είμαστε μαζί. Πιστεύω πως με αυτούς τους τέσσερις, θα κάναμε το τέλειο τραπέζι. Συνήθως ανησυχείς για το αν θα ταιριάξει ο κόσμος, αλλά εγώ λέω, γιατί να του τους μπλέξεις τυχαία; Βάλε μερικά ονόματα σε ένα καπέλο και δες τι θα γίνει».

Για τον μεγαλύτερο φόβο της

«Το να μην κάνω τίποτα. Είμαι πολύ κακό στο να μένω άπραγο, αλλά πρέπει να βελτιωθώ».

Για την καλύτερη συμβουλή που δέχθηκε ποτέ

«”Να μη σε αγγίζει τίποτα”. Κάθε φορά που αγχωνόμουν ότι έκανα κάτι λάθος, ότι κάτι θα πήγαινε στραβά ή ανησυχούσα για το τι θα μπορούσε να γίνει… Η μαμά μου πάντα μου έλεγε να μη με αγγίζει τίποτα, κι εγώ το οπτικοποιούσα και σκεφτόμουν πώς το νερό κυλά πάνω στην πλάτη μιας πάπιας και δεν μένει εκεί πάνω. Δεν είναι τόσο συμβουλή, αλλά έχει κάτι που με ηρεμεί».

Για το αν πιστεύει στα ζώδια

«Ναι. Δυστυχώς. Τρελαίνομαι να διαβάζω το ωροσκόπιό μου και το βρίσκω χαλαρωτικό. Νομίζω είμαι Τοξότης με Τοξότη. Είμαι διπλή, οπότε είμαι βαθιά Τοξότης, πράγμα που σημαίνει ότι είμαι διαρκώς στην τσίτα και είμαι παρορμητική, αλλά είμαι κι αποφασιστική. Νομίζω ότι αυτό ίσως και να σημαίνει ότι δυσκολεύομαι να ζω το παρόν.»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.