CELEBRITIES

Shopping Alert: Το LBD της Αμάλ Κλούνεϊ είναι αυτό ακριβώς χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Σεπτεμβρίου 2023

Shopping Alert: Το LBD της Αμάλ Κλούνεϊ είναι αυτό ακριβώς χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σου
splashnews.com
Με ένα LBD σαν της Αμάλ Κλούνεϊ μπορείς να πας παντού

Όταν βλέπουμε celebrities στο κόκκινο χαλί ή σε σημαντικές εκδηλώσεις, θαυμάζουμε τα ρούχα τους -από μακριά- εφόσον γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να φορέσουμε κάτι ανάλογο. Φυσικά και μπορούμε να εμπνευστούμε, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχουν όμως και μερικές εξαιρέσεις, οι οποίες μας κάνουν να χαμογελάμε, για το πόσο προσιτός μπορεί να γίνει ένα celebrity στο ευρύ κοινό με το look του.

Η Αμάλ Κλούνεϊ εμφανίστηκε με τον σύζυγό της και διάσημο ηθοποιό, Τζορτζ Κλούνεϊ, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας φορώντας ένα διαχρονικό, προσιτό και κομψό outfit. Η Αμάλ διάλεξε ένα LBD (μικρό μαύρο) φόρεμα, συνδυασμένο με εκρού λεπτές πλατφόρμες και μια ψάθινη τσάντα. Μερικές φορές η απλότητα κερδίζει και φαίνεται πως δεν χρειάζεται να φορέσεις ένα φανταχτερό σύνολο για να κάνεις εντύπωση.

Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 5 μικρά, μαύρα φορέματα για να πειραματιστείς με το στιλ της Αμάλ και όχι μόνο. Καλά ψώνια!

1. Sandro - Mini πλισέ φόρεμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. BCBGMAXAZRIA - Αμάνικο πλεκτό φόρεμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Morgan - Φόρεμα υφασμάτινο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Guess - Καθημερινό φόρεμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.