CELEBRITIES

Όπρα Ουίνφρεϊ - Ντουέιν Τζόνσον: Ο έρανός τους για τους πυρόπληκτους στο Μάουι και δεν πήγε τόσο καλά - «Δισεκατομμυριούχοι ζητάνε λεφτά από τους φτωχούς»


JTeam

6 Σεπτεμβρίου 2023

Όπρα Ουίνφρεϊ - Ντουέιν Τζόνσον: Ο έρανός τους για τους πυρόπληκτους στο Μάουι και δεν πήγε τόσο καλά - «Δισεκατομμυριούχοι ζητάνε λεφτά από τους φτωχούς»
Νόμιζαν ότι έκαναν μία καλή πράξη. Στην πραγματικότητα, απλώς εξόργισαν τον κόσμο

H Όπρα Ουίνφρεϊ και ο Ντουέιν Τζόνσον έβγαλαν ένα βίντεο και ζήτησαν από τους followers τους να προσφέρουν χρήματα στους πυρόπληκτους του Μάουι, και τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Η περιουσία και των δύο ξεπερνά τα 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια και, παρότι μαζί δώρισαν 10 εκατομμύρια για να ξεκινήσει δυναμικά ο έρανος, ο κόσμος δεν ήταν ευχαριστημένος.

«Θα έδινα κάτι, αλλά είμαι ταπί… Εσείς οι δυο το ‘χετε όμως», έγραψε κάποια στο TikTok.

«Δισεκατομμυριούχοι ζητάνε λεφτά από τους φτωχούς, είναι αστείο», σχολίασαν στο IG.

«Έχετε δισεκατομμύρια. Θα μπορούσατε να δώσετε 100 εκατομμύρια δολάρια και να παραμείνετε το ίδιο πλούσια. Εσείς να δώσετε τα λεφτά», έγραψε ένας τρίτος, για να προσθέσει κάποιος ακόμη πως «Φιλενάδα, θα μου έπαιρνε περίπου 20 χρόνια να βγάλω όσα έβγαλες εσύ μόνο σήμερα. Ζοριζόμαστε εδώ πέρα».

Τόσο η Όπρα όσο κι ο Ροκ απέφυγαν να απαντήσουν. Όπως εξήγησαν στο κοινό τους βίντεο, ο λόγος που αποφάσισαν να ξεκινήσουν τον έρανο ήταν η Ντόλι Πάρτον.

«Είχαμε ανησυχήσει και ανταλλάσσαμε μηνύματα, και κάπου διάβασα ότι η Ντόλι Πάρτον είχε δώσει χρήματα στους πληγέντες, και είπα “Να η απάντηση”», είπε η Ουίνφρεϊ. «Τα χρήματα θα προσφερθούν σε πολλούς κατοίκους που έχασαν τα σπίτια τους στο Μάουι».

«Είναι τιμή που ξεκινάμε την προσπάθεια με 10 εκατομμύρια δολάρια και ζητάμε τη βοήθειά σας προς όλους εκείνους που έχασαν τα σπίτια τους. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας», έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησης που έκαναν από κοινού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.