CELEBRITIES

Η μεγαλύτερη αδερφή των Χαντίντ μετά την Κοπεγχάγη, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2023

Η μεγαλύτερη αδερφή των Χαντίντ μετά την Κοπεγχάγη, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
@lanzybear / instagram
Αυτή, ήταν μόλις η 3η φορά που η Αλάνα Χαντίντ περπάτησε σε πασαρέλα

Μπορεί μέχρι τώρα να γνωρίσαμε τις αδερφές Χαντίν, -Μπέλα και Τζίτζι - για την σπουδαία καριέρα τους παγκοσμίως, ωστόσο τα βλέμματα τελευταία στρέφονται στη μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας, την 40χρονη Αλάνα. Πέρα από την Μπέλα, και την Τζίζι, η οικογένεια Χαντίντ έχει τρία ακόμη παιδιά. Την Μαριέλ, 43 ετών σήμερα, την Αλάνα, 40 ετών και τον Ανουάρ Χαντίντ, 24.

Στο μεταξύ, αυτό το διάστημα στη Νέα Υόρκη πραγματοποιείται και η Εβδομάδα Μόδας με κορυφαίους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις συλλογές τους και πλήθος celebrities, να συμμετέχει σε αυτές. Πέρα όμως από τα καταξιωμένα πρόσωπα που ήδη έχουμε γνωρίσει, η Εβδομάδα Μόδας πολλές φορές αναδεικνύει και εκείνους που μόλις ξεκινούν ή επιχειρούν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους στον κόσμο της μόδας.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η μεγαλύτερη αδερφή των Χαντίντ, η Αλάνα η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην επίδειξη Elena Velez 2023. Αυτή ήταν συνολικά η τρίτη φορά που η Αλάνα περπάτησε σε πασαρέλα, και όπως φαίνεται μέσα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, το απόλαυσε πολύ, παρά το στρες της.

Δημοσιεύοντας κλιπς από την πασαρέλα της, η Αλάνα Χαντίντ έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Σε ευχαριστώ @elenavelez που με άφησες να φορέσω την υπέροχη δημιουργία σου και να παίξω στη λάσπη μαζί σου χθες το βράδυ. Είναι μεγάλη μου τιμή. Τι αριστούργημα. Ευχαριστώ την καταπληκτική σου ομάδα». Ο επίσημος λογαριασμός της Elene Velez απάντησε στην ανάρτηση της Αλάνα: «Σας ευχαριστώ που ζωντανέψατε αυτή την άγρια βραδιά».

Το ντεμπούτο της Αλάνα στην πασαρέλα της NYFW έρχεται μετά την πρώτη της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας στη Δανία τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.