CELEBRITIES

Κέιτι Πέρι: Όταν μιλούσε για όσα βίωσε από τον Ράσελ Μπραντ, πριν τις κατηγορίες για κακοποίηση


JTeam

18 Σεπτεμβρίου 2023

Κέιτι Πέρι: Όταν μιλούσε για όσα βίωσε από τον Ράσελ Μπραντ, πριν τις κατηγορίες για κακοποίηση
Splash News
Τι γνωρίζει η Κέιτι Πέρι και επιλέγει να μη μοιραστεί;

Η Κέιτι Πέρι φαίνεται πως γνώριζε καλά το αληθινό πρόσωπο του Ράσελ Μπραντ, καιρό πριν αυτός κατηγορηθεί για σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση. Ήδη, από το 2013, η ποπ σταρ μιλούσε στη Vogue για τον «χειριστικό» πρώην σύζυγό της και τον «πραγματικά επώδυνο» γάμο τους.

Όπως είπε, ήταν ερωτευμένη μαζί του πίσω στο 2010, όταν παντρεύτηκαν στην Ινδία. Χώρισαν, ωστόσο, μόλις 14 μήνες αργότερα - συγκεκριμένα εκείνος τη χώρισε, μέσω μηνύματος, την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2011. Παραδέχθηκε πως αρχικά κατηγόρησε τον εαυτό της για τον «αποτυχημένο» γάμο τους - αυτομαστιγωνόταν για καιρό, ώσπου έμαθε την αλήθεια.

«Στην αρχή, όταν τον γνώρισα, με ήθελε ως ισότιμη, και θεωρώ πως όταν οι άνδρες θέλουν κάτι τέτοιο και το παίρνουν, τελικά βλέπουν ότι δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Δεν του άρεσε που ήμουν ένα boss που έκανε περιοδείες. Οπότε αυτό με πόνεσε πολύ, ήταν πολύ χειριστικό και λυπηρό», έλεγε τότε.

«Αισθανόμουν ότι εγώ είχα την ευθύνη για το τέλος, αλλά μετά έμαθα την αλήθεια, την οποία δεν μπορώ να μοιραστώ και την κρατώ κρυφή μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Το άφησα πίσω μου και κατάλαβα ότι δεν έγινε εξαιτίας μου, ότι με ξεπερνούσε. Οπότε, προχώρησα μπροστά».

Η Κέιτι Πέρι εξακολουθεί να μη μοιράζεται την αλήθεια που γνωρίζει. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αναφερόταν στο σκοτεινό παρελθόν του, βέβαια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ράσελ Μπραντ κατηγορείται για σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση από τέσσερις γυναίκες, για περιστατικά που έλαβαν χώρα στο διάστημα 2006-2013. Ένα από τα φερόμενα ως θύματά του, το οποίο διατηρεί την ανωνυμία του, υποστήριξε ότι έχει ιατρικό ιστορικό που αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του, καθώς έκανε εξετάσεις μία ημέρα μετά τον βιασμό.

Δεύτερο θύμα, είπε ότι διατηρούσε συναισθηματικά κακοποιητική σχέση με τον Μπραντ όταν ήταν μόλις 16 ετών κι εκείνος 31. Πρόσθεσε ότι την παρενόχλησε και, κατά τη διάρκεια του δεσμού τους, συχνά την αποκαλούσε «παιδί». Ο ίδιος, φυσικά, αρνείται τα πάντα - δήλωσε αθώος στο Instagram, μία ημέρα πριν κυκλοφορήσουν τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τις παραπάνω κατηγορίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.