CELEBRITIES

Κρίστι Τέρλινγκτον: Η 19χρονη κόρη της ακολουθεί τα βήματα της και περπατά σε πασαρέλα του Μιλάνου


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2023

Κρίστι Τέρλινγκτον: Η 19χρονη κόρη της ακολουθεί τα βήματα της και περπατά σε πασαρέλα του Μιλάνου
@graciebrns / instagram
Το εντυπωσιακό catwalk της 19χρονης Γκρέις Μπερνς για τον οίκο Alberta Ferrettii

Το Μιλάνο έχει πλημμυρίσει από μοντέλα, σχεδιαστές και διάσημους καλεσμένους, οι οποίοι δίνουν το παρών στις επιδείξεις μόδας προκειμένου να παρακολουθήσουν τις νέες συλλογές για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024. Σε μια από αυτές, και συγκεκριμένα στην επίδειξη του οίκου Alberta Ferrettii, ξεχώρισαν και ορισμένα πρόσωπα, όπως αυτό της 19χρονης Γκρέις Μπερνς.

Μπορεί το όνομα της να μην σου λέει απολύτως τίποτα, ωστόσο πρόκειται για την κόρη της Κρίστι Τέρλινγκτον, ενός από τα διασημότερα supermodels των 90's. H Τέρλινγκτον κατάφερε στην καριέρα της να συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους, όπως Calvin Klein, Chanel, Yves Saint Laurent, Marc Jacobs, Valentino, Versace, Louis Vuitton και πολλούς ακόμα, ενώ αποτέλεσε και πρόσωπο της «χρυσής γενιάς» του μόντελινγκ, παρέα με τις Σίντι Κρόφορντ, Κλάουντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ και Λίντα Εβαντζελίστα.

Το 2003 η Κρίστι Τέρλινγκτον παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Έντουαρντ Μπερνς και έχει επιλέξει να κρατήσει την οικογένεια της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο η 19χρονη κόρη της, φαίνεται αποφασισμένη να δημιουργήσει την δική της καριέρα, εμπνευσμένη από τα βήματα της μητέρας της.

Η Γκρέις Μπερνς έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα τον περασμένο Ιούνιο για το fashion show της «Vogue X LuisaViaRoma» στη Φλωρεντία και τώρα την είδαμε με ρομαντική και δυναμική διάθεση, στο σόου της Alberta Ferrettii, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η ίδια φάνηκε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα, ενώ μοιράστηκε πολλά από τα στιγμιότυπα της πασαρέλας της στα social media της, δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη της προς τον γνωστό Ιταλικό οίκο, που την διάλεξε για την επίδειξη.

@voguemagazine Like mother, like daughter! #GraceBurns, daughter of #ChristyTurlington (#ChristyTurlingtonBurns) just walked the runway at #albertaferretti’s spring 2024 show during #MilanFashionWeek ♬ original sound - Vogue

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.