CELEBRITIES

Τέιλορ Σουίφτ & Αμερικάνικες εκλογές: 35.000 άτομα εγγράφηκαν στο Vote.org μετά από ανάρτησή της


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2023

Τέιλορ Σουίφτ & Αμερικάνικες εκλογές: 35.000 άτομα εγγράφηκαν στο Vote.org μετά από ανάρτησή της
Instagram/taylorswift
Όταν η Τέιλορ Σουίφτ σου λέει να κάνεις κάτι, εσύ το κάνεις

Η Τέιλορ Σουίφτ πήρε μέρος στη δράση για την Εθνική Ημέρα Εγγραφής Ψηφοφόρων στις Η.Π.Α., υπενθυμίζοντας στους θαυμαστές της να βεβαιωθούν ότι θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις προεδρικές εκλογές του 2024.

«Σας έχω ακούσει να υψώνετε τις φωνές σας και ξέρω πόσο δυνατές είναι. Βεβαιωθείτε ότι είσαστε έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσετε στις εκλογές μας αυτή τη χρονιά!», έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ στο post της. Κοινοποίησε επίσης και τον σύνδεσμο για τη μη κερδοσκοπική πλατφόρμα εγγραφής εκλογέων.

Το Billboard ανέφερε πως, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου, συνολικά 157.041 χρήστες επισκέφθηκαν την Τρίτη την Vote.org. Η διευθύνουσα σύμβουλος της Vote.org, Άντρια Χέιλι, είπε πως μετά την ώρα της ανάρτησης της Τέιλορ Σουίφτ οι εγγραφές εκτοξεύτηκαν κατά 1.226% την ώρα. Μιλάμε για περίπου 35.000 άτομα.

Σίγουρα η διάσημη τραγουδίστρια δεν λέει στους fans της ποιον να ψηφίσουν, αν και στο παρελθόν έχει υποστηρίξει τον Τζο Μπάιντεν, όπως επίσης και έχει μιλήσει για την αποστροφή της προς τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.