CELEBRITIES

Η Ζιζέλ μιλά για την εποχή που σκεφτόταν να αυτοκτονήσει: «Ένιωθα να πνίγομαι»


JTeam

24 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ζιζέλ μιλά για την εποχή που σκεφτόταν να αυτοκτονήσει: «Ένιωθα να πνίγομαι»
Ήταν 23 και στο απόγειο της καριέρας της - μέσα της, όμως, βρισκόταν στα χειρότερά της

Η Ζιζέλ μιλά όλο και πιο ειλικρινά για τη ζωή της και, κυρίως, για τα σκοτάδια της. Σε συνέντευξη που έδωσε στο CBS News Sunday Morning, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ως μοντέλο, τα ψυχολογικά προβλήματα και τις αυτοκτονικές τάσεις.

«Ήμουν σε ένα τούνελ», είπε. «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και μετά άρχισα να είμαι σε στούντιο κι ένιωθα ότι πνιγόμουν. Ζούσα στον ένατο όροφο και έπρεπε να ανέβω με τις σκάλες, επειδή φοβόμουν ότι θα κλεινόμουν στο ασανσέρ και θα πάθαινα κρίσεις».

«Ξέρεις, όταν δεν μπορείς να αναπνεύσεις ακόμη κι όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά, και αισθάνεσαι πως δεν θέλεις να ζεις έτσι - καταλαβαίνεις τι εννοώ;», συνέχισε. Κι όταν τη ρώτησαν αν σκέφτηκε ποτέ να πηδήξει από ένα τέτοιο ανοιχτό παράθυρο, απάντησε «Ναι. Για ένα λεπτό».

Η Ζιζέλ, ήδη από το 2018 μιλούσε για όλα αυτά, απλώς τώρα τα λόγια της παίρνουν τη δέουσα βαρύτητα. «Όντως ένιωθα πως αν πηδούσα από την οροφή, όλα θα τέλειωναν και δεν θα χρειαζόταν να ξανασκεφτώ ότι ο κόσμος μου θα με έπνιγε».

«Όταν σκέφτομαι αυτήν τη στιγμή, κι αυτό το 23χρονο κορίτσι, θέλω να κλάψω», έγραψε στην αυτοβιογραφία της. «Θέλω να της πω τα πάντα και να γίνει καλά, να της πω ότι η ζωή της δεν είχε ξεκινήσει ακόμη. Αλλά τότε, η μόνη απάντηση έμοιαζε να είναι το να πέσω από το μπαλκόνι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.