CELEBRITIES

Σακίρα: «Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθμίσει τον πόνο της καταστροφής μιας οικογένειας»


Τόνια Τζάφερη

26 Σεπτεμβρίου 2023

Σακίρα: «Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθμίσει τον πόνο της καταστροφής μιας οικογένειας»
@shakira / instagram
Πιο συνειδητοποιημένη και πληγωμένη από ποτέ η Σακίρα, στην πρόσφατη συνέντευξη της

«Δεν νομίζω ότι όλοι έχουν πρόσβαση στην ευτυχία. Αυτή προορίζεται για έναν πολύ εκλεκτό αριθμό ανθρώπων και δεν μπορώ να πω ότι ανήκω σε αυτό το κλαμπ αυτή τη στιγμή».

Αυτά ήταν τα λόγια της Σακίρα σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Billboard και ομολογουμένως μας έχουν αφήσει κάπως επηρεασμένους και χαμένους σε σκέψεις. Φαίνεται πως ο θυμός του χωρισμού, έχει περάσει και πλέον έχει μείνει μόνο η πικρία και η απογοήτευση για την διάσημη τραγουδίστρια.

Οι τελευταίοι μήνες στη ζωή της Σακίρα, σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολοι. Χωρισμοί, απάτη, εκδικήσεις, δημοσιότητα, μετακόμιση, ήταν μόνο λίγα απ' όσα συνέβησαν. Η ίδια είχε ανάγκη να ξεσπάσει, να βγάλει τον θυμό μέσα από την τέχνη της, και έτσι έκανε. Δεν κράτησε και πολλά κρυφά, σχετικά με την προσωπική της ζωή, που τόσο την πλήγωσε. Η διάσημη τραγουδίστρια δεν δίστασε να δείξει την ευάλωτη πλευρά στους θαυμαστές της, με έναν μοναδικό τρόπο και ταυτόχρονα δυναμικό.

Σχετικά με το διαζύγιο από τον Πικέ, μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έγινε γνωστή η είδηση διαζυγίου τους, ωστόσο σίγουρα είναι νωρίς ακόμη για να έχει ξεπεράσει τα γεγονότα ανάμεσα τους, τα οποία πήραν και μεγάλη δημόσια έκταση.

Παρά την όχι και τόσο εύκολη προσωπική της ζωή, η Σακίρα έχει αρκετούς λόγους για να είναι ευγνώμων. Εκτός από τα δυο της παιδιά, τα οποία έχει μαζί της στο Μαϊάμι, βλέπει και την καριέρα της να απογειώνεται. Η ίδια έγινε πρόσφατα η πρώτη καλλιτέχνης από τη Νότια Αμερική που έλαβε το βραβείο Video Vanguard Award στα MTV VMAs. Είναι επίσης μεταξύ των κορυφαίων υποψηφίων στα επερχόμενα βραβεία Latin Grammy.


Λίγο πριν τελειώσει την συνέντευξή της, η Σακίρα έκλεισε έτσι ακριβώς όπως άρχισε. Με μια αναφορά στον πόνο του χωρισμού, αλλά και στην απογοήτευση που ο γάμος της δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε. Συναισθήματα που αφορούν λίγο - πολύ, χιλιάδες ζευγάρια ανά τον κόσμο:

«Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθμίσει τον πόνο της καταστροφής μιας οικογένειας. Φυσικά, πρέπει να συνεχίσω για χάρη των παιδιών μου, αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου. Αλλά το μεγαλύτερο όνειρό μου, περισσότερο από τη συλλογή πλατινένιων άλμπουμ και Grammy, ήταν να μεγαλώσω τους γιους μου με τον πατέρα τους. Να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να γεράσουμε μαζί. Ξέρω ότι αυτό δεν το πετυχαίνω τώρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.