CELEBRITIES

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Μαυρισμένα και τα δυο του μάτια - Τι είπε για τον αγώνα ΜΜΑ με τον Μασκ


JTeam

2 Οκτωβρίου 2023

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Μαυρισμένα και τα δυο του μάτια - Τι είπε για τον αγώνα ΜΜΑ με τον Μασκ
@zuck/ instagram
«Το σπάρινγκ ξέφυγε λίγο», ανέφερε ο Ζούκερμπεργκ στην ανάρτηση του

Ο Έλον Μασκ είχε προκαλέσει τον Ζούκερμπεργκ σε έναν αγώνα ΜΜΑ. Όλα δείχνουν όμως, πως κάποια πραγματική σώμα με σώμα μάχη ανάμεσα τους δεν θα έχουμε, παρά μόνο διαδικτυακή. Ωστόσο η εικόνα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ με μαυρισμένα και τα δυο του μάτια προκάλεσε σχόλια και εντύπωση, με τον ίδιο να δημοσιεύει μια εικόνα του και να παίρνει θέση. Τελικά οι προπονήσεις στο ζίου ζίτσου γίνονται όλο και πιο έντονες για τον δισεκατομμυριούχο της Meta, με αποτέλεσμα να καταλήγει με μελανιές.

«Το σπάρινγκ (σ.σ. προπόνηση με αντίπαλο στο ρινγκ) ξέφυγε λίγο. Ίσως πρέπει να αναβαθμίσω το avatar μου», έγραψε και συμπλήρωσε ένα emoji που γελά. Τα τελευταία χρόνια ο 39χρονος CEO της Meta έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για το άθλημα, ενώ σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, δήλωσε πως ξεκίνησε ζίου ζίτσου κατά την διάρκεια της πανδημίας:

«Το MMA είναι τέλειο. Έπειτα από 1-2 ώρες προπόνησης ή πάλης με φίλους, είμαι έτοιμος να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα στη δουλειά», είχε πει μεταξύ άλλων στο podcast του Τζο Ρόγκαν. Μάλιστα, τον Μάιο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε κερδίσει και μετάλλια, στους πρώτους αγώνες που συμμετείχε.

Τέλος για την πολυσυζητημένη μάχη μαζί με τον Μάσκ, ο Ζούκερμπεργκ ξεκαθάρισε:

«Πιστεύω πως όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ο Έλον δεν σοβαρολογεί, είναι καιρός να προχωρήσουμε. Πρότεινα μια ημερομηνία, ο Ντάνα Γουάιτ προσφέρθηκε να το οργανώσει για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Έλον δεν επιβεβαίωσε την ημερομηνία, μετά είπε ότι πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση», έγραψε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε πως αν ο ιδιοκτήτης του X το δει πιο σοβαρά «ξέρει πώς να επικοινωνήσει μαζί μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.