CELEBRITIES

Πάμελα Άντερσον: Εμφανίστηκε ξανά χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Ο σημαντικός λόγος πίσω από την απόφαση της


JTeam

4 Οκτωβρίου 2023

Πάμελα Άντερσον: Εμφανίστηκε ξανά χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Ο σημαντικός λόγος πίσω από την απόφαση της
Splash News
H απώλεια της μακιγιέζ της και η νέα εποχή για την θρυλική Πάμελα Άντερσον

Για πολλά χρόνια η Πάμελα Άντερσον είχε επιλέξει να μείνει εκτός, και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι πέρσι όπου επέστρεψε με ένα βιβλίο, αλλά και ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, την καριέρα της, την οικογένεια της, αλλά και την τραυματική της σχέση με τον πρώην σύντροφο της και ντράμερ, Τόμι Λι.

Έχοντας επιστρέψει στα φώτα της δημοσιότητας, τίποτα δεν θυμίζει την εμφάνιση στην οποία μας είχε συνηθίσει. Αυτό που λείπει κυρίως είναι το χαρακτηριστικό έντονο μακιγιάζ της, το οποίο κάθε γυναίκα προσπαθούσε κάποτε να αντιγράψει. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, η Πάμελα Άντερσον έχει εμφανιστεί στις Εβδομάδες Μόδας της Νέας Υόρκης και του Παρισιού, με πολύ ιδιαίτερα σύνολα και χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Jenny.Gr

Ο λόγος που το κάνει αυτό, είναι πολύ πιο βαθύς και συναισθηματικός, απ’ όσο πιθανώς νόμιζες.

Συγκεκριμένα η Πάμελα πήγε στην επίδειξη της Isabel Marant και για μια ακόμη φορά σχολιάστηκε η επιλογή της να μην φορέσει μακιγιάζ. Παρότι δεν θα έπρεπε να αποτελεί θέμα συζήτησης το αν μία γυναίκα φορά ή όχι μακιγιάζ σε δημόσιες εμφανίσεις, αυτό δυστυχώς παραμένει ο κανόνας. Η Πάμελα Άντερσον όμως είναι η λαμπερή εξαίρεση.

Για ποιο λόγο η Πάμελα Άντερσον δεν βάφεται πια;

Τον περασμένο Αύγουστο η Άντερσον είχε μιλήσει στο περιοδικό Elle και απάντησε ότι η απόφασή της να μην βάφεται ήρθε λίγο μετά από μια τεράστια προσωπική απώλεια. Μετά τον θάνατο της στενής της φίλης και μακιγιέζ Alexis Vogel, από καρκίνο του μαστού το 2019. Τότε η Πάμελα Άντερσον πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω της το εμβληματικό μακιγιάζ της.

«Ήταν η καλύτερη. Και από τότε, απλώς ένιωσα, ότι χωρίς την Alexis, είναι καλύτερο για μένα να μην φοράω μακιγιάζ».

Η Άντερον αποκάλυψε επίσης ότι το να εγκαταλείψει τη μακιγιαρισμένη εικόνα της που τη βοήθησε να γίνει διάσημη ήταν στην πραγματικότητα μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Η εμπειρία ήταν «ελεύθερη, διασκεδαστική και λίγο επαναστατική» όπως είπε η ίδια.

«Παρατήρησα ότι υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν εμφανίσεις με έντονο μακιγιάζ και είναι ακριβώς σαν να πηγαίνω ενάντια και να κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι», εξήγησε η Πάμελα Άντερσον.

«Νομίζω ότι όλοι αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο αστείοι όταν μεγαλώνουμε. Και γελάω κάπως με τον εαυτό μου όταν κοιτάζω τον καθρέφτη. Λέω, "Ουάου, αυτό είναι πραγματικά... μα, τι μου συμβαίνει; Είναι ένα ταξίδι» είπε η ίδια.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποθέωσε την Πάμελα Άντερσον για την απόφασή της να εμφανιστεί στoν «ναό» της παγκόσμιας μόδας χωρίς μακιγιάζ

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, η η Τζέιμι Λι Κέρτiς δημοσίευσε μια φωτογραφία της Πάμελα Άντερσον και έγραψε στο Instagram με κεφαλαία γράμματα: «Η επανάσταση της φυσικής ομορφιάς, έχει επίσημα αρχίσει. Η @pamelaanderson στην εβδομάδα μόδας που έχει τόση πολλή πίεση και πόζες- και, και, και- αυτή η γυναίκα εμφανίστηκε και διεκδίκησε τη θέση της χωρίς τίποτα στο πρόσωπό της. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη. Με κατέπληξε αυτή η πράξη θάρρους και επανάστασης».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.