CELEBRITIES

Σάρον Στόουν: «Έχω αναπηρία, κοιμάμαι 8 ώρες για να μην παθαίνω επιληψία»


JTeam

5 Οκτωβρίου 2023

Σάρον Στόουν: «Έχω αναπηρία, κοιμάμαι 8 ώρες για να μην παθαίνω επιληψία»
Splash News
Η 65χρονη σταρ αποκάλυψε τον λόγο που δεν την προσλαμβάνουν πια

Το 2001, η Σάρον Στόουν ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μια αρτηρία έσπασε στον εγκέφαλό της και οι γιατροί τής έδιναν 1% πιθανότητα επιβίωσης. Η εγκεφαλική αιμορραγία κράτησε για εννέα ημέρες και οι γιατροί δεν ήταν αισιόδοξοι.

Η 65χρονη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο People, για την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη στο απόγειο της καριέρας της και τα όσα βιώνει στην καθημερινότητά της. Τότε η Στόουν είχε κερδίσει την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ και είχε υιοθετήσει τον 23χρονο σήμερα γιο της. Ο γάμος της τελείωσε και δεν της πρότειναν ρόλους.

«Για πολύ καιρό ήθελα να προσποιούμαι ότι ήμουν μια χαρά. Χρειάζομαι οκτώ ώρες αδιάλειπτου ύπνου για να δράσει το φάρμακο για τον εγκέφαλό μου, ώστε να μην έχω επιληπτικές κρίσεις. Ετσι, είμαι άτομο με αναπηρία και εξαιτίας αυτού δεν προσλαμβάνομαι συχνά. Αυτά είναι τα πράγματα που αντιμετωπίζω τα τελευταία 22 χρόνια, και τώρα είμαι ανοιχτή γι’ αυτό» πρόσθεσε.

Μετά το περιστατικό, η Στόουν πέρασε μια αρκετά δύσκολη περίοδο. Ο γάμος της διαλύθηκε και χώρισε με τον εκδότη Φιλ Μπρονστέιν ενώ, όπως είπε, το Χόλιγουντ σταμάτησε να την καλεί και να της προτείνουν ρόλους. «Εχασα τα πάντα, τα χρήματά μου, την κηδεμονία του παιδιού μου, την καριέρα μου, όλα αυτά τα πράγματα που αισθάνεσαι ότι είναι η πραγματική ταυτότητα και η ζωή σου. Τα περισσότερα δεν τα πήρα ποτέ πίσω. Αλλά εχω φτάσει σε ένα σημείο που νιώθω καλά, όπου πραγματικά αναγνωρίζω ότι είμαι επαρκής» είπε.

Τον πρώτο καιρό μετά το εγκεφαλικό, «τραύλιζε», «δεν έβλεπε καλά» και, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, υπέφερε από απώλεια μνήμης. Όταν ρωτήθηκε για το πού βρήκε το θάρρος να μοιραστεί την ιστορία της, είπε:

«Προέρχομαι από μια διαλυμένη οικογένεια. Μεγάλωσα πιστεύοντας ότι αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να τους φροντίζω όλους. Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω ότι είχα δική μου ζωή και ότι δεν χρειαζόταν να διορθώνω τα πράγματα για όλους και ότι μπορούσα να λάβω βοήθεια. Νιώθω περήφανη για εμένα και τις επιτυχίες μου – από την επιβίωσή μου μέχρι το να βοηθήσω και άλλους να επιζήσουν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.