CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: H πρώην του έγραψε πόσο την πλήγωσε, στην ανάρτηση για τον θάνατό του


JTeam

31 Οκτωβρίου 2023

Μάθιου Πέρι: H πρώην του έγραψε πόσο την πλήγωσε, στην ανάρτηση για τον θάνατό του
Instagram @mollyhurwitz
Η Μόλι Χούρβιτζ βίωσε «πρωτόγνωρο πόνο», παρότι αγάπησε τον ηθοποιό «παραπάνω απ' όσο χωρούσε το μυαλό» της

Η Μόλι Χούρβιτζ, η οποία ήταν αρραβωνιασμένη με τον Μάθιου Πέρι και χώρισαν το 2021, αποφάσισε να κάνει ένα ποστ για τον θάνατό του. Ο ηθοποιός ήταν τοξικός απέναντί της, το έχει δηλώσει – ε, θέλησε να το γράψει και στην ανάρτησή της.

«Θα του άρεσε που ο κόσμος μιλά για το πόσο ταλαντούχος ήταν. Και πράγματι, ήταν πολύ ταλαντούχος», είπε. «Ενώ τον αγάπησα περισσότερο απ’ όσο μπορούσα να χωρέσω στο μυαλό μου, ήταν περίπλοκος, και μου προκάλεσε πρωτόγνωρο πόνο».

«Κανένας δεν επηρέασε περισσότερο από τον Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για αυτό, για όσα έμαθα από τη σχέση μας».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηθοποιός και η Μόλι, η οποία εργάζεται ως manager συγγραφέων, πήραν την απόφαση να χωρίσουν επειδή διαφωνούσαν συχνά. Εκείνος, ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι «τα πράγματα μερικές φορές δεν λειτουργούν και αυτή είναι μια τέτοια περίπτωση. Εύχομαι στη Μόλι τα καλύτερα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.