CELEBRITIES

Η Μαντόνα πόζαρε εντελώς γυμνή στο κρεβάτι της


Μάγκυ Πετροπούλου

4 Νοεμβρίου 2023

Η Μαντόνα πόζαρε εντελώς γυμνή στο κρεβάτι της
Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα ζει για να προκαλεί. Δείτε τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε.

Η Μαντόνα, μετά την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της λίγο καιρό πριν, συνήλθε, την άφησε εντελώς πίσω της, δήλωσε πιο... έτοιμη και δυνατή από ποτέ και επέστρεψε σε εντατικές πρόβες για να τα δώσει όλα στις συναυλίες της.

Απώτερος στόχος και σκοπός της να κάνει ξανά αυτό που ξέρει καλά: Να τραγουδάει, να χορεύει και να δίνει χαρά σε όλους τους θαυμαστές της που φυσικά την ακολουθούν πιστά και πίνουν νερό στο όνομά της.

Jenny.Gr
instagram

Μέχρι εδώ όλα καλά. Παρέμεινε όμως πιστή στη συνήθεια των τελευταίων ετών να τροφοδοτεί τους λογαριασμούς της στα social media με υλικό που πολλές φορές έχει σχολιαστεί αρνητικά.

Δεν ξέρουμε βέβαια αν αυτό την ενδιαφέρει ή την βάζει σε δεύτερες σκέψεις γιατί πάντα ήθελε να προκαλεί και να σχολιάζεται -Any publicity is good publicity το μότο της.

Αποτέλεσμα; Να συζητιέται ακόμα, να μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας όπως τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες τις επόμενες τραγουδίστριες.

Αποκορύφωμα η ανάρτηση που έκανε η Μαντόνα το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, συνοδευόμενη από φωτογραφίες που ήδη έχουν προκαλέσει απίστευτο χαμό.

Σε αρκετές ποζάρει στο κρεβάτι -ναι, μια ίσως να είναι και η πιο αποκαλυπτική που έχουν δει τα μάτια σου στο Instagram της- γυμνή από τη μέση και πάνω, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στο κοινό της Βαρκελώνης, αμέσως μετά το τέλος του live της.

Ένα διαφορετικό... "Ευχαριστώ" από την σταρ του Χόλιγουντ. Και για πες, τώρα που είδες τις φωτογραφίες της (πάτα στο δεξί βελάκι στο ποστ της και θα φτάσεις και σε αυτήν που αναφερόμαστε), τι πιστεύεις εσύ;

Καλώς προκλήθηκαν όλες αυτές οι αντιδράσεις ή όχι;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS