CELEBRITIES

Τζένιφερ Άνιστον: Σε ανησυχητική ψυχολογική κατάσταση η ηθοποιός, μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι


JTeam

7 Νοεμβρίου 2023

Τζένιφερ Άνιστον: Σε ανησυχητική ψυχολογική κατάσταση η ηθοποιός, μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
IG/jenniferaniston
«Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο», για την Τζένιφερ Άνιστον

Το πένθος είναι μια βαθιά προσωπική διαδικασία, και σύμφωνα με το ξένο ρεπορτάζ, η ψυχολογική κατάσταση της Τζένιφερ Άνιστον είναι ανησυχητική και εξαιρετικά κακή, μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι, ο οποίος ήρθε λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της ηθοποιού.

Σύμφωνα με πηγές του Page Six, η διάσημη ηθοποιός έχει επηρεαστεί βαριά από τον θάνατο του κοντινού της συνεργάτη και φίλου, και βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Από τους πέντε, η Τζένιφερ (Άνιστον) και η Κόρτνεϊ (Κοξ) είναι εκείνες που έχουν κλονιστεί περισσότερο. Η Τζένιφερ είναι πιθανότατα αυτή που πασχίζει περισσότερο», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια (για την Άνιστον) μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο. Ακόμα δεν έχει έχει συνέλθει εντελώς και τώρα αυτό τη συνέτριψε» συμπλήρωσε η ίδια πηγή, αναφερόμενη στον θάνατο του πατέρα της Άνιστον.

Ο πατέρας της ηθοποιού, Τζον Άνιστον, πέθανε σε ηλικία 89 ετών τον Νοέμβριο του 2022. «Ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ», είχε δηλώσει τότε η Τζένιφερ Άνιστον.

Το 2004 κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, η Τζένιφερ Άνιστον είχε συγκινηθεί έντονα σε σχετική ερώτηση του τι θα γινόταν αν κάποτε έχανε τον Μάθιου Πέρι. Ο Μάθιου όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον εθισμό του, είχε αποκαλύψει ότι η Άνιστον ήταν εκείνη που τον προσέγγισε αρχικά και του στάθηκε την εποχή των «Friends», όταν πια ο εθισμός του έγινε εμφανής στους συμπρωταγωνιστές του.

«Ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά μου. Ξέρετε, της είμαι πραγματικά ευγνώμων γι' αυτό», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στην Diane Sawyer τον Οκτώβριο του 2022.

Ο Μάθιου Πέρι υπήρξε ερωτευμένος με την Τζένιφερ Άνιστον

Σε συνέντευξη του ο ηθοποιός που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή, είχε αποκαλύψει και τον έρωτα του για την Άνιστον. Τη γνώρισε μέσω κοινών φίλων τρία χρόνια πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την κωμική σειρά, περιγράφοντας λεπτομερώς στα απομνημονεύματά του πώς τον απέρριψε ευγενικά όταν της ζήτησε να βγουν.

«Εκείνη αρνήθηκε, αλλά είπε ότι θα ήθελε πολύ να είμαστε φίλοι, και εγώ επιδείνωσα την κατάσταση με το να ξεσπάσω: "Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι!"», είπε. Ωστόσο ανέπτυξαν έναν άρρηκτο δεσμό, με τον Πέρι να αποκαλύπτει ότι η Άνιστον ήταν εκείνη που του στάθηκε περισσότερο στον δύσκολο αγώνα του κατά των εθισμών και των ουσιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.