CELEBRITIES

Η ψύχραιμη απάντηση του Άνταμ Ντράιβερ σε φαν που κατέκρινε σκηνές του Ferrari: «F*ck you»


JTeam

13 Νοεμβρίου 2023

Η ψύχραιμη απάντηση του Άνταμ Ντράιβερ σε φαν που κατέκρινε σκηνές του Ferrari: «F*ck you»
Ε όχι και cheesy οι σκηνές του τροχαίου

Ο Άνταμ Ντράιβερ είναι ηθοποιός, είναι στο Χόλιγουντ, έχει μάθει να δέχεται και κακή κριτική. Όταν, όμως, η κακή κριτική έρχεται με άσχημο ύφος, δεν τη διαχειρίζεται και πολύ καλά.

Τώρα που η απεργία τελείωσε και η προώθηση των ταινιών ξανάρχισε, μαζί με το cast της νέας του ταινίας, Ferrari, ο Ντράιβερ πήγε στο πολωνικό Φεστιβάκ Κινηματογράφου Camerimage. Εκεί, μετά τη προβολή του έργου, κάποιος από το κοινό ήθελε να πει τη γνώμη του, αλλά να κάνει και μία ερώτηση – μην είναι κι αγενής.

«Ποια η γνώμη σας για τις σκηνές του τροχαίου; Ήταν αρκετά σκληρές, όλο δράση και, πρέπει να πω, cheesy για εμένα. Τι πιστεύετε;», είπε.

Κι ο Ντράιβερ απάντησε με τον ψύχραιμο, παραδοσιακό τρόπο. «F*ck you, δεν ξέρω. Επόμενη ερώτηση».

Στη βιογραφική ταινία του Μάικλ Μαν, ο ηθοποιός υποδύεται τον Ένζο Φεράρι. Το Ferrari πραγματεύεται όσα συνέβησαν στη ζωή του θρυλικού Ιταλού το 1957, όταν η εταιρεία του ετοιμαζόταν να συμμετάσχει στον Mille Miglia, έναν αγώνα αυτοκινήτων 100 χιλιάδων μιλιών. Μαζί του, θα δούμε τους: Πενέλοπε Κρουζ, Σεϊλίν Γούντλεϊ, Γκαμπριελ Λεόνε, Σάρα Γκαντόν και Πάτρικ Ντέμπσεϊ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.