CELEBRITIES

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Στο πάρτι για τα 49, κάλεσε το μισό Χόλιγουντ – Κέρασε φαγητό, καραόκε και πόρτα στην πρώην του


JTeam

13 Νοεμβρίου 2023

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Στο πάρτι για τα 49, κάλεσε το μισό Χόλιγουντ – Κέρασε φαγητό, καραόκε και πόρτα στην πρώην του
Splash News
Όλα τα ξένα μέσα μιλούν για ένα «ξέφρενο» πάρτι. Εντάξει για ένα φαγητό βγήκαν και έφυγαν στις 4 τα ξημερώματα

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έγινε 49 χρονών. Και προφανώς ο διάσημος ηθοποιός διοργάνωσε πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς στο ιταλικό εστιατόριο και αγαπημένο των celebrities, «Giorgio Baldi».

Εντάξει, δεν ήταν και τόσο ξέφρενο όσο θα περίμενες. Για ένα φαγητό τους έβγαλε, και απλώς έφυγαν στις 4 τα ξημερώματα - ένα τίποτα μπροστά σταα απλά Σαββατόβραδα της φοιτητικής σου ζωής.

Από τους καλεσμένους προφανώς, δεν έλειπαν τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz. Η βραδιά ήταν αποκλειστικά για VIP - όποιος ήταν εκτός λίστας, έφαγε «πόρτα». Μία εξ αυτών ήταν και η Βικτόρια Λάμας, η πρώην σύντροφος του ηθοποιού που δεν της επέτρεψαν την είσοδο, γιατί δεν ήταν στους εκλεκτούς.

Από την άλλη, Lady Gaga, Σάλμα Χάγιεκ, Κιμ Καρντάσιαν, Ολίβια Γουάιλντ, Κρις Ροκ, Ζόι Σαλντάνα, Κέιτ Μπέκινσεϊλ και Snoop Dog, ήταν μερικοί από όσους γιόρτασαν μαζί με Λεονάρντο Ντι Κάπριο τα γενέθλιά του. Επίσης, από το πάρτι δεν έλειπε η νέα σύντροφος του ηθοποιού, η Βιτόρια Τσερέτι.

Μάλιστα, μία πηγή στο People ανέφερε ότι το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό. «Αντάλλασσαν συνεχώς φιλιά», είπε η πηγή, ενώ συμπλήρωσε πως ο ηθοποιός ήταν ο «πυρήνας» της βραδιάς.

Και μπορεί ο ίδιος να αρνήθηκε να φωτογραφηθεί, αλλά στο διαδίκτυο –όπως πάντα άλλωστε, διέρρευσαν μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι του Ντι Κάπριο. Σε βίντεο που κάνει τον γύρο των social, φαίνεται ότι κάποια στιγμή πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε χιπ χοπ μαζί με τον Λιλ Γουέιν που ήταν ο μουσικός καλεσμένος της βραδιάς.

Ο εορτασμός των γενεθλίων του Λεονάρντο ντι Κάπριο ήρθε λίγο μετά την κυκλοφορία της τελευταίας του ταινίας, «Killers of the Flower Moon», η οποία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.