CELEBRITIES

Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι (The Crown): Κανείς, ποτέ δεν πρέπει να χρειαστεί να νιώσει όπως η Νταϊάνα


JTeam

14 Νοεμβρίου 2023

Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι (The Crown): Κανείς, ποτέ δεν πρέπει να χρειαστεί να νιώσει όπως η Νταϊάνα
Η ηθοποιός που υποδύεται την Νταϊάνα στην τελευταία σεζόν του The Crown, αποκαλύπτει πόσα έμαθε από τον ρόλο της

H Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, η οποία υποδύθηκε την Πριγκίπισσα Νταϊάνα στον τελευταίο κύκλο του The Crown, μίλησε για όσα έμαθε από τον ρόλο της και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε.

«Δεν πιστεύω ότι μπορείς να μάθεις όσα έμαθα εγώ για αυτόν τον χαρακτήρα και να μη νιώσεις πως, το μόνο που έκανε, ήταν να δίνει αγάπη στον κόσμο», δήλωσε στο People.

«Θέλω να πω, νομίζω έμαθα για την τεράστια και ακραία αίσθηση του χιούμορ της, τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, τον τρόπο που κατάφερε να βγει νικήτρια μέσα από αυτές, το πώς χρησιμοποιούσε τη φωνή της, η οποία ήταν τόσο πιο μπροστά από την εποχή της».

Την ίδια μέρα, η Ντεμπίκι μίλησε και στους Radio Times. Όπως αποκάλυψε, όταν γύριζε τη σκηνή του τραγικού δυστυχήματος της 31ης Αυγούστου 1997, που η Νταϊάνα έφυγε από τη ζωή, ένιωσε παγιδευμένη.

«Για να καταλάβεις πόσο αβάσταχτο είναι, δεν χρειάζεται να μπεις στη θέση της για πάνω από ένα λεπτό», είπε.

«Κανείς, ποτέ δεν πρέπει να χρειαστεί να καταλάβει πώς είναι να προσπαθείς να πας από το ένα μέρος στο άλλο και να έχεις τέτοιο πλήθος γύρω σου. Αισθάνεσαι παγιδευμένος».

Το πρώτο μέρος της έκτης σεζόν του The Crown κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοέμβρη. Ο τελευταίος κύκλος έχει δεχθεί σκληρή κριτική, πολλοί έχουν κάνει λόγο για ιστορικές ανακρίβειες, ανάμεσά τους και η Ντέιμ Τζούντι Ντεντς, η οποία υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα disclaimer, το οποίο θα ενημερώνει ότι πρόκειται για προϊόν μυθοπλασίας που απλώς βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Εμείς, θα δούμε με τα μάτια μας μεθαύριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.