UPDATE #NOW

The Crown: Αντιδράσεις για τα γυρίσματα του 6ου κύκλου, που δείχνουν την Diana σε ανοιχτό φέρετρο


Κλέλια Φατούρου

23 Δεκεμβρίου 2022

The Crown: Αντιδράσεις για τα γυρίσματα του 6ου κύκλου, που δείχνουν την Diana σε ανοιχτό φέρετρο
Θα δούμε τελικά την Diana σε ανοιχτό φέρετρο;

Η σειρά του Netflix έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, και δεν προέρχονται μόνο από τη βασιλική οικογένεια, αλλά και από γνωστούς ηθοποιούς και κριτικούς που θεωρούν ότι το "The Crown" εκμεταλλεύεται τις προσωπικές ιστορίες τους και δεν τις αποτυπώνει όπως πραγματικά έγιναν.

Η Elizabeth Debicki είναι η Diana του 3ου και 4ου κύκλου και έχει ήδη κάνει αίσθηση εξαιτίας της τρομακτικής ομοιότητάς της με την αδικοχαμένη Di. Ο 6ος κύκλος πραγματοποιεί γυρίσματα αυτή την περίοδο και οι αντιδράσεις ξεκίνησαν, πριν καν δούμε το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη "The Sun" και έναν εργαζόμενο της σειράς, θα δούμε καρέ καρέ το τροχαίο που αφαίρεσε τη ζωή της Diana και του Ντόντι Αλ Φαγιέντ στο Παρίσι, αλλά και την κηδεία της, με ανοιχτό φέρετρο. «Οι πρίγκιπες William και Harry δεν είδαν τη μητέρα τους νεκρή σε φέρετρο και κανείς δεν θα έπρεπε να παρακολουθήσει κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με τον ίδιο εργαζόμενο, όλοι στην παραγωγή ένιωσαν άβολα με αυτό το γύρισμα, ενώ υπάρχουν και αληθινοί γιατροί που θα δούμε με αίμα πάνω τους, ενώ στέκονται μπροστά από το άψυχο σώμα της Diana.

Αυτές οι αποκαλύψεις οδήγησαν σε οργή του κοινού και στο Twitter έγραψαν για την έλλειψη αισθητικής αλλά και για το ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις που να λένε ότι το φέρετρο ήταν ανοιχτό. Θεωρούν ότι το Netflix έχει έναν σαδισμό και είναι έτοιμο να ξεπουλήσει τα πάντα, προκειμένου να κάνει νούμερα. Ειδικά όταν η πλατφόρμα έχει επιμείνει ότι δεν θα δείξει τη σκηνή του τροχαίου. Θα πρέπει να περιμένουμε γύρω στα 2 χρόνια, μέχρι να επιβεβαιώσουμε