CELEBRITIES

H Αντριάνα Λίμα απαντά στα σχόλια για το πρησμένο της πρόσωπο: «Είμαι μια κουρασμένη μαμά»


JTeam

16 Νοεμβρίου 2023

H Αντριάνα Λίμα απαντά στα σχόλια για το πρησμένο της πρόσωπο: «Είμαι μια κουρασμένη μαμά»
Oι κατηγορίες για lifting και πρησμένο πρόσωπο και η απάντηση της Αντριάνα Λίμα

Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό έκανε η Αντριάνα Λίμα και τα βλέμματα στράφηκαν στο υπέροχο πρόσωπο της, το οποίο σε πολλούς φάνηκε ιδιαίτερα πρησμένο, και μάλιστα πρησμένο από face lifting. Tα σχόλια ήταν πολλά -και τα περισσότερα από αυτά, ήταν λάθος.

Συγκεκριμένα η 42χρονη Λίμα, μητέρα 4 παιδιών, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας “The Hunger Games” στο Λος Άντζελες. Σαγηνευτική και με έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη, πόζαρε για τους φωτογράφους και παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας. Μόλις οι εικόνες από την εμφάνιση της κυκλοφόρησαν, δεν έλειψαν τα σχόλια για το «πρησμένο της πρόσωπο». Με τη σειρά τους, τα σχόλια έκαναν λόγο για face lifting, αποδίδοντας εκεί «το πρήξιμο».

Jenny.Gr
IG/@adrianalima


Η ίδια όμως, αποφάσισε να πάρει θέση και μάλιστα με ειρωνικό ύφος, πόσταρε μια αφιλτράριστη selfie, δείχνοντας το πως πραγματικά είναι.

«Αυτό είναι το πρόσωπο μιας μητέρας ενός έφηβου κοριτσιού, δυο ακόμη παιδιών πριν την εφηβεία και ενός δραστήριου αγοριού, που μαθαίνει μόλις να περπατάει, και (μητέρα) τριών σκύλων. Ευχαριστώ για το "ενδιαφέρον"».

Κάπως έτσι η Λίμα αποστόμωσε χωρίς πολλά λόγια, όσους βιάζονται να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, και να τρέξουν να κατακρίνουν μια γυναίκα ακόμη και για το να ξύπνησε μια μέρα πρησμένη από την κούραση, ή από πλαστικές επεμβάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.