CELEBRITIES

Θυμάσαι και συ την Υφαντή από τις «Σαββατογεννημένες»; Δες πως είναι σήμερα


Μάγκυ Πετροπούλου

19 Νοεμβρίου 2023

Θυμάσαι και συ την Υφαντή από τις «Σαββατογεννημένες»; Δες πως είναι σήμερα
Youtube
Που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα η Ελένη Σιδερά;

Σίγουρα έχεις δεις τις Σαββατογεννημένες, είτε Live, γιατί ζούσες τότε, είτε σε επαναλήψεις στο Mega το καλό, ή σε αποσπάσματα στο youtube, που ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλά.

Κάποιοι θεωρούν πως αυτή η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, με πρωταγωνιστές τους Σάκη Μπουλά, Κατιάνα Μπαλανίκα, Ελένη Ράντου και Ράνια Σχίζα είναι η καλύτερή του. Αυτό πιστεύω και εγώ που υπογράφω αυτό το άρθρο γι΄αυτό και είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου ever.

Εκτός όμως από τους πρωταγωνιστές την παράσταση έκλεβαν και ηθοποιοί που ερμήνευαν μικρότερους ρόλους -έτσι δεν γίνεται πάντα;- όπως η Υφαντή, η μαθήτρια της καθηγήτριας, Καίτης Τόγκα.

Μια σούπερ χαρακτηριστική περσόνα που αντί να διαβάζει προτιμούσε να κουτσομπολεύει -κυρίως τους υπόλοιπους καθηγητές και να διαδίδει γι' αυτούς φυσικά ανυπόστατες φήμες- ή να κάνει μια σειρά από σκανδαλιές, πάντα μαζί με την Πατίλα που ήταν η διπλανή της στο θρανίο.

Οι ατάκες της αξεπέραστες, το ίδιο και το γέλιο που μου είχε προσφέρει. Τι να πρωτοθυμηθώ... Την φορά που είχε ντυθεί gothic και είχε πει στην κα Τόγκα ότι ήθελε να σπουδάσει νοσηλευτική και εκείνη της είχε απαντήσει... "Και ποιων τα παδιά θα κρατάς; Των Guns N' Roses;" Ή όταν τραγουδούσε με απίστευτο πάθος το "Ξέρω τι ζητάω" των Hi-5 κ.α.

Τα χρόνια πέρασαν και αν αναρωτιέσαι κι εσύ... που χάθηκε αυτή η ψυχή και δεν την είδες ξανά στη μικρή οθόνη, σου έχω την απάντηση.

Λίγο μετά το τέλος της σειράς, η Ελένη Σιδερά -αυτό είναι το ονοματεπώνυμό της- μετακόμισε μόνιμα στην Κύπρο. Εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική, είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Αλέξανδρο Παρίση και έχουν δύο παιδιά.

Δες πως είναι σήμερα η Υφανή στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.