CELEBRITIES

Η Χάιντι Κλουμ, στα 50, της δείχνει πώς γίνεται το «hotness» στο Grand Prix Race της Formula 1


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Νοεμβρίου 2023

Η Χάιντι Κλουμ, στα 50, της δείχνει πώς γίνεται το «hotness» στο Grand Prix Race της Formula 1
Instagram/heidiklum
Αν θέλεις να μάθεις πώς γίνεται το «hotness», απλά κοίτα τη Χάιντι Κλουμ στο Grand Prix Race της Formula 1

Το Σαββατοκύριακο στο Las Vegas έγινε μια πραγματική «παρέλαση» από celebrities, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο Grand Prix Race της Formula 1. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Ριάνα, η Κάρα Ντελεβίν και η Πάρις Χίλτον έβαλαν τα δυνατά τους για να κλέψουν τις εντυπώσεις με τα outfit τους. Αυτή η οποία όμως έκανε την πιο δυνατή επιλογή συνόλου για το event, δεν ήταν άλλη από την Χάιντι Κλουμ.

Η Χάιντι αποφάσισε να φορέσει ένα μαύρο, δερμάτινο shacket (shirt-jacket), με ένα μαύρο ψηλόμεσο εσώρουχο, διχτυωτό καλσόν, over-the-knee μαύρες μπότες και μαύρα γυαλιά. Sexy motorbike aesthetic, ειδικά με το shacket ξεκούμπωτο, χωρίς σουτιέν και ασημένια κοσμήματα.

Η φωτογραφίες και το video της στο Instagram με τον σύζυγό της, αλλά και μόνη της, κάνουν πάταγο και η Χάιντι μας δείχνει για ακόμα μια φορά πώς να γίνει η βασίλισσα της βραδιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.