CELEBRITIES

Τζέιμι Φοξ: Αρνείται τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα το 2015 - «Δεν συνέβη ποτέ»


JTeam

24 Νοεμβρίου 2023

Τζέιμι Φοξ: Αρνείται τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα το 2015 - «Δεν συνέβη ποτέ»
Splash News
Ο Τζέιμι Φοξ αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα τον Αύγουστο του 2015 

Μιλώντας στην Page Six, εκπρόσωπος του Τζέιμι Φοξ, ανέφερε αρχικά ότι «το υποτιθέμενο περιστατικό δεν συνέβη ποτέ. Το 2020 αυτό το άτομο υπέβαλε σχεδόν την ίδια αγωγή, στο Μπρούκλιν. Η υπόθεση αυτή απορρίφθηκε λίγο αργότερα».

«Οι ισχυρισμοί της δεν είναι πιο πειστικές σήμερα, από ό,τι ήταν τότε. Είμαστε βέβαιοι ότι θα απορριφθούν ξανά», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Τζέιμι Φοξ. Παράλληλα, ο ίδιος εξήγησε ότι «ο Φοξ σκοπεύει να κάνει μήνυση για κακόβουλη δίωξη, εναντίον του ίδιου και των δικηγόρων του για την εκ νέου κατάθεση αυτής της επιπόλαιας αγωγής».

Η μήνυση κατά του ηθοποιού κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Τετάρτη, από τη γυναίκα που αναφέρεται ως Jane Doe. Η ίδια μηνύει τον Φοξ, αλλά και το εστιατόριο, ενώ ζητάει αποζημίωση ισχυριζόμενη ότι χρειάστηκε να πάει σε γιατρούς και να πάρει αγωγή, καθώς ο ηθοποιός της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η γυναίκα είχε βγει με μια φίλη της για φαγητό και καθόντουσαν στο παραδίπλα τραπέζι από τον Φοξ και τον Μάρκ Μπιρνμπάουμ, όταν λίγο αργότερα προσέγγισαν το τραπέζι του ηθοποιού για να του ζητήσουν αυτόγραφο. Η απάντηση που έδωσε σύμφωνα με την γυναίκα ήταν «φυσικά μωρό μου, τα πάντα για σένα» και στη συνέχεια έβγαλαν και πολλές φωτογραφίες. Το φερόμενο ως θύμα είχε καταθέσει πως ο Τζέιμι Φοξ φαινόταν μεθυσμένος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η γυναίκα, ο ηθοποιός της είπε πως «έχεις κορμί μοντέλου» και «μυρίζεις τόσο ωραία» ενώ ύστερα την τράβηξε από το χέρι και την πήγε στην πίσω μεριά της ταράτσας. Το φερόμενο ως θύμα κατέθεσε πως μόλις βρέθηκαν οι δύο τους σε απομονωμένη περιοχή, ο ηθοποιός άρχισε να την πλησιάζει, να βάζει και τα δύο του χέρια στη μέση της και να της χαϊδεύει το στήθος. Η γυναίκα ανέφερε επίσης πως ο Φοξ της άγγιξε τα γεννητικά όργανα. Περίπου εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε η φίλη της από τη γωνία και τότε μόνο ο Τζέιμι Φοξ απομακρύνθηκε.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.