CELEBRITIES

Η Τάιρα Μπανκς εξηγεί πώς αποφεύγει το μπότοξ - Το (εντελώς φυσικό) μυστικό ομορφιάς της


JTeam

27 Νοεμβρίου 2023

Η Τάιρα Μπανκς εξηγεί πώς αποφεύγει το μπότοξ - Το (εντελώς φυσικό) μυστικό ομορφιάς της
Instagram @tyrabanks
Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο μυστικό ομορφιάς, από την Τάιρα Μπανκς

Λίγο πριν κλείσει τα 50 της χρόνια, το κορυφαίο μοντέλο των ΗΠΑ μοιράζεται μερικές από τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς. Συγκεκριμένα η Τάιρα Μπάνκς, παρουσιάστρια του America's Next Top Model, πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του «Sports Illustrated Swimsuit» λίγες ημέρες πριν τα γενέθλια της.

Η Μπανκς στις 4 Δεκεμβρίου θα γιορτάσει τα 50 της χρόνια, και ομολογουμένως το αψεγάδιαστο πρόσωπο της, εξακολουθεί να κερδίζει τις εντυπώσεις. Όταν ρωτήθηκε για το καλύτερο μυστικό ομορφιάς της, αλλά και για το πως καταφέρνει να δείχνει τόσο νέα, χωρίς μπότοξ ή ενέσιμες επεμβάσεις, έδωσε την καλύτερη απάντηση:

«Νομίζω πως το καλύτερο μυστικό ομορφιάς, είναι τα λίγα κιλά παραπάνω. Το λίγο έξτρα βάρος. Το πρόσωπο μου έχει ελαστικότητα και δείχνει νεανικό επειδή δεν έχω αδυνατίσει πάρα πολύ», είπε η ίδια και μας έβαλε σε σκέψεις.

Πέρα από το γεγονός πως αποδέχεται πως μεγαλώνει και αποδέχεται επίσης όλες τις αλλαγές που φέρνει κάθε ηλικία, τόνισε πως το λίγο λίπος, βοηθά το δέρμα να παραμένει νεανικό. Σύμφωνα με τα όσα είπε, κατά τη διάρκεια της πανδημίας απέκτησε κάποια κιλά παραπάνω, αφού οι συνήθειες εκείνης της περιόδου, περιλάμβαναν μόνο βόλτες με το αμάξι και φαγητό. Ωστόσο αυτά τα έξτρα κιλά, δεν νιώθει πως χρειάζεται να τα χάσει γιατί της προσφέρουν πιο σφριγηλή όψη.

Όσα δήλωσε η Τάιρα Μπανκς για τις ενέσιμες επεμβάσεις

Μεταξύ άλλων, το διάσημο μοντέλο ξεκαθάρισε πως δεν είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. «Άλλωστε, έχω κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη μου, πριν από αρκετά χρόνια. Δεν είμαι κατά των πλαστικών. Απλώς, μέχρι στιγμής, δεν έχω κάνει κάποια άλλη επέμβαση στο πρόσωπο μου».

«Τα πρότυπα που επικρατούν στη βιομηχανία τη δική μου, είναι μη ρεαλιστικά. Και εγώ θέλω απλά να ενδυναμώσω τις γυναίκες και να τις ανανεώσω», είπε σε ένα ακόμη σημείο της συνέντευξης της.

Σχετικά με τα 50 χρόνια η ίδια είπε:

«Βλέπω τη Χάλι Μπέρι, την Άνιστον και τη Λόπεζ και πραγματικά πιο παλιά είχα στο μυαλό μου τα 50 σαν μια αρκετά μεγάλη ηλικία. Βλέποντας αυτές τις γυναίκες όμως, τι ακριβώς είναι τα 50; Ένας αριθμός», συμπλήρωσε. «Για μένα η ηλικία σημαίνει απλώς περισσότερη σοφία και μια αίσθηση ελευθερίας. Μέσα από τις εμπειρίες της ζωής μου νιώθω πιο ελεύθερη και πιο συνειδητοποιημένη, κάτι το οποίο δεν είχα νεότερη».

Όσο για τον σύντροφό της, βρίσκει ιδιαίτερα γοητευτικά τα γκρίζα μαλλιά της και του αρέσει πολύ το φυσικό αποτέλεσμα επάνω της. «Ο σύντροφός μου λατρεύει τα γκρίζα μαλλιά μου, το να μεγαλώνω είναι ένα πλεονέκτημα, που δεν το έχουν όλοι». Τέλος αναφέρθηκε και στα πλάνα για τα γενέθλια της την επόμενη εβδομάδα, λέγοντας:

«Δεν μου αρέσουν και πολύ τα πάρτι. Μπορεί να βρίσκομαι στο προσκήνιο σε μια τηλεοπτική εκπομπή ή σε μια σκηνή, αλλά στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ διαφορετική. Δεν θέλω να είμαι το κέντρο της προσοχής».

Το τελευταίο διάστημα, η Τάιρα Μπανκς έχει αφήσει πίσω της και την παρουσίαση, προκειμένου να εστιάσει στις επιχειρήσεις της. Μια από αυτές μάλιστα, είναι το λανσάρισμα του νέου της brand, το οποίο έχει να κάνει με παγωτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.