CELEBRITIES

Η Αλίσια Κιζ δεν φοβάται τον χρόνο: «Γίνεσαι πιο όμορφος όσο μεγαλώνεις. Η καρδιά σου ανοίγει»


Ερασμία Αρβανιτά

29 Νοεμβρίου 2023

Η Αλίσια Κιζ δεν φοβάται τον χρόνο: «Γίνεσαι πιο όμορφος όσο μεγαλώνεις. Η καρδιά σου ανοίγει»
Η Αλίσια Κιζ έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα του να μεγαλώνει

Εάν αξίζει να διαβάσεις μια συνέντευξη σήμερα, τότε σίγουρα είναι εκείνη της Αλίσια Κιζ, στο περιοδικό «The Cut». Γιατί πολύ απλά, τα λόγια της θα σε κάνουν να «αγκαλιάσεις» για διάφορους λόγους τη διαδικασία του να μεγαλώνεις.

«Μου αρέσει να γίνομαι πιο έξυπνη. Μου αρέσει να είμαι πιο συνειδητή. Μου αρέσει να έχω επίγνωση για όσα σκέφτομαι», δήλωσε η μουσικός στη συνέντευξή της, εξηγώντας το γιατί έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα της γήρανσης. «Μου αρέσει να έχω επαφή με όσα σκέφτομαι και να νιώθω άνετα γνωρίζοντας ότι αυτό που ξέρω είναι το σωστό για μένα, ότι δεν χρειάζεται να αναζητώ τόση επιβεβαίωση από όλους για να αποφασίσω αν αυτό είναι καλό για μένα ή όχι».

«Γίνεσαι πιο όμορφος όσο μεγαλώνεις»

Η Αλίσια Κιζ πιστεύει ότι μέσα από τη φυσική διαδικασία του να μεγαλώνεις «γίνεσαι πιο όμορφος». «Η καρδιά σου ανοίγει περισσότερο και έχεις μια ιδιότητα που είναι πολύ πιο δυνατή κατά κάποιον τρόπο».

Κατά τη συνέντευξή της, η Κιζ εκμυστηρεύτηκε ότι στην καριέρα της στη μουσική βιομηχανία – η οποία ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, συνειδητοποίησε σημαντικά πράγματα για τα κοινωνικά πρότυπα και έμαθε το πώς εκείνη θέλει να εκφράζεται.

«Μου άνοιξε τα μάτια σχετικά με το ότι δεν ένιωθα άνετα ή όμορφη, αν δεν φορούσα την "πανοπλία" μου και αν δεν είχα μακιγιάζ στο πρόσωπο ή δεν είχα φτιάξει τα μαλλιά, και δεν φορούσα ωραία πράγματα και ωραία ρούχα, νόμιζα κατά κάποιον τρόπο ότι ήμουν λιγότερο από όμορφη ή λιγότερο από αυτό. Και τελικά σκέφτηκα: Τι κρύβεται κάτω από όλα αυτά;».

«Νομίζω ήταν απλώς η συνειδητοποίηση του πόσο εναρμονιστήκαμε με τα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς και δεν το είχα σκεφτεί πραγματικά πριν. Απλώς δεν το είχα σκεφτεί», σημείωσε.

«Πρέπει να προσδιορίσω τι είναι η ομορφιά για μένα. Κανείς δεν μπορεί να μου πει τι είναι η ομορφιά, και ούτε εγώ μπορώ να σε κανέναν τι είναι. Γι’ αυτό η σχέση μου με το μακιγιάζ και την ομορφιά έφτασε στο σημείο όπου είναι» είπε σε κάποτε, μιλώντας στο People, αναφορικά με την απόφασή της να αρχίσει να βγαίνει χωρίς μακιγιάζ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.