CELEBRITIES

Μάργκο Ρόμπι σε Κίλιαν Μέρφι: Παραγωγός του Oppenheimer ζήτησε να αναβάλλουμε την πρεμιέρα της Barbie


JTeam

6 Δεκεμβρίου 2023

Μάργκο Ρόμπι σε Κίλιαν Μέρφι: Παραγωγός του Oppenheimer ζήτησε να αναβάλλουμε την πρεμιέρα της Barbie
E όχι και να έβγαινε αργότερα η Barbie για χάρη του Νόλαν

Το καλοκαίρι, ήταν σαν να ζούσαμε δυο ζωές. Από τη μία, είχαμε τον ροζ παράδεισο της Barbie, από την άλλη, τον κατάμαυρο κόσμο του Oppenheimer και κάπως προσπαθήσαμε να τα βρούμε στη μέση. Τώρα που μπήκε Δεκέμβρης, το Variety έβαλε τους πρωταγωνιστές, Μάργκο Ρόμπι και Κίλιαν Μέρφι, να συζητήσουν για τις ταινίες τους και, κυρίως, για το ότι κυκλοφόρησαν την ίδια μέρα, αναγκάζοντάς μας να κλείσουμε εισιτήρια για back-to-back προβολές.

«Ο κόσμος με ρωτούσε αν μιλάνε μεταξύ τους τα τμήματα marketing και εγώ έλεγα “όχι, ο κόσμος το κάνει αυτό! Δεν είναι στο πλαίσιο καμίας καμπάνιας”. Δεν μπορείς να οργανώσεις κάτι τέτοιο».

«Και θεωρώ συνέβη επειδή και οι δύο ταινίες ήταν καλές», απάντησε ο Μέρφι. «Για την ακρίβεια, το καλοκαίρι, ήταν τέτοια η ποικιλία του σινεμά, και πιστεύω πως οι ταινίες συνδέθηκαν με τρόπο που ούτε εσύ, ούτε εγώ ούτε κανένας θα μπορούσε να προβλέψει».

Στη συνέντευξη, η Ρόμπι, η οποία είναι και παραγωγός της Barbie, παραδέχθηκε πως ένας από τους παραγωγούς του Oppenheimer την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να καθυστερήσει την πρεμιέρα της ταινίας, για να μη συμπέσουν οι ταινίες.

«Νομίζω πως πρέπει να αλλάξετε ημερομηνία», της είπε. «Δεν αλλάζουμε ημερομηνία, αν φοβάσαι να μας έχεις απέναντι, άλλαξέ την εσύ», του απάντησε.

«Είχες ένστικτο», συμπλήρωσε ο Μέρφι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.