CELEBRITIES

Σιένα Μίλερ: «Είναι κάπως συναρπαστικό να πολεμάς τις προκαταλήψεις απέναντι στον ίδιο τον εαυτό σου»


Ερασμία Αρβανιτά

13 Δεκεμβρίου 2023

Σιένα Μίλερ: «Είναι κάπως συναρπαστικό να πολεμάς τις προκαταλήψεις απέναντι στον ίδιο τον εαυτό σου»
Vogue/Annie Leibovitz
Για τη Σιένα Μίλερ «είτε ζεις τη ζωή σου με προσοχή είτε παίρνεις ρίσκα»

Η Σιένα Μίλερ απλώς ακολουθεί το ένστικτό της στη ζωή, αλλά δεν έχει ανοσία στις ανασφάλειες. Αυτό, αποκάλυψε σε νεα συνέντευξή της στη Vogue, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον έρωτά της με τον Όλι Γκριν, τη μετακόμιση μαζί του στο Λονδίνο, αλλά και το κινηματογραφικό project για το οποίο εργάζεται «Horizon: An American Saga», σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Κέβιν Κόστνερ.

Η Μίλερ είναι ήδη μητέρα της Μάρλοου και τώρα θα αποκτήσει ακόμα ένα κοριτσάκι, με τον σύντροφό της, Όλι Γκριν. Αν και η ζωή της κάποια περίοδο ήταν πιο «ευάλωτη» στις εξωτερικές πιέσεις και τους φρενήρεις ρυθμούς, τώρα το πρόγραμμά της επιτρέπει να κάνει ακόμα και πρωινή γιόγκα. «Μου αρέσει όταν αφήνω τα πράγματα ανοιχτά», σημείωσε η Μίλερ αναφορικά με τη μετακόμιση που έκανε με τον σύντροφό της στο Λονδίνο, αν και τόνισε ότι ψάχνουν εγκατασταθούν κάπου μόνιμα. «Δεν τα πάω καλά όταν η ζωή είναι προδιαγεγραμμένη», συνέχισε.

Μιλώντας για τους «δαίμονες της μητρότητας», η Μίλερ έκανε μια αναδρομή στο όταν ήταν έγκυος στη Μάρλοου, αλλά και στην πίεση που άσκησε στον εαυτό της σε πολλά ζητήματα. «Πέρασα τόσο πολύ χρόνο προετοιμάζοντας τη γέννα και δεν είχα σκεφτεί καθόλου τι θα συμβεί όταν θα γυρίσω σπίτι με ένα μωρό. Τουλάχιστον τώρα, γνωρίζω πώς είναι αυτό», σημείωσε.

Τότε, όπως αποκάλυψε η Μίλερ, είχε αποφασίσει να γεννήσει με «φυσικό» τρόπο, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

«Ήταν τόσο σημαντικό στο μυαλό μου να το κάνω "σωστά". Και τόσο εμβληματικό για τη μητέρα που θα γινόμουν, εάν δεν το έκανα ("σωστά"). Αλλά εκ των υστέρων, ξέρω ότι αυτό ήταν απλώς οι δαίμονες της νέας μητρότητας», αποκάλυψε στη συνέντευξή της. «Αυτή τη φορά, δεν νομίζω ότι θα ασκήσω αυτή την πίεση στον εαυτό μου».

Η Σιένα Μίλερ οδηγείται από το ένστικτό της

Κατά τη συνέντευξή της, η Μίλερ μίλησε ανοιχτά για το γεγονός πως στη ζωή αυτό που την οδηγεί είναι το ένστικτό της, ωστόσο δεν έχει «ανοσία» στις ανασφάλειες.

«Θέλω πολύ να φτάσω σε ένα σημείο που δεν θα αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω πλάκα με το ότι είμαι μεγαλύτερη σε ηλικία και έχω μωρό», σημείωσε.

Μίλησε όμως και για την εντυπωσιακή εμφάνισή της κόκκινο χαλί του 2ου Vogue World στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο, όπου εμφανίστηκε με ένα total look Schiaparelli, αποκαλύπτοντας πως «είχα άγχος στην ιδέα αυτής της εμφάνισης». «Αλλά μόλις το φόρεσα, όλα τα υπόλοιπα μου φάνηκαν βαρετά. Έλεγα ότι θα έχω αυτή τη φωτογραφία για το υπόλοιπο της ζωής του μωρού μου. Είναι κάπως συναρπαστικό να πολεμάς τις προκαταλήψεις απέναντι στον ίδιο τον εαυτό σου. Το κάνω συνεχώς αυτό», συνέχισε.

H Μίλερ έχει δώσει μια σειρά από πολύπλοκες και διαφορετικές ερμηνείες τα τελευταία χρόνια. Έχει υποδυθεί μία μητέρα που αναγκάζεται να συμβιβαστεί για πολλά χρόνια, με την εξαφάνιση της κόρης της, στην ταινία «American Woman», έχει υποδυθεί τη σύζυγο ενός βουλευτή των Τόρις στη σειρά του Netflix «Anatomy of a Scandal», του 2022. Την περασμένη άνοιξη, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Horizon: An American Saga». Πρόκειται για μια αμερικανική ταινία γουέστερν, δύο μερών και ένα έργο που κυοφορείται εδώ και 30 χρόνια.

Ο Κόστνερ ξεκίνησε το σενάριο το 1988, και καθώς το αναθεωρούσε συνεχώς, η ιστορία πήρε την κλίμακα ενός γουέστερν έπους. Η ταινία, αφηγείται την ιστορία ενός συνοριακού οικισμού του 19ου αιώνα και εξελίσσεται μέσα από σκηνές σε καταυλισμούς, αλλά και στην πόλη. Η Μίλερ, είναι οικίστρια της Ανατολικής Ακτής και εμφανίζεται με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της. Τα πρώτα δύο «κεφάλαια» της ταινίας, αναμένεται να κυκλοφορήσουν από την Warner Bros. αυτό το καλοκαίρι.

Πάντως, η ίδια σημείωσε στη συνέντευξη ότι τα γυρίσματα της ταινίας είχαν ένα ξεχωριστό νόημα για εκείνη, ενώ περιέγραψε ότι η παραγωγή έμοιαζε περισσότερο με ανεξάρτητη ταινία, παρά με ταινία μεγάλου προϋπολογισμού που παράγεται σε στούντιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.