CELEBRITIES

H μητέρα της Μπιγιόνσε απάντησε στα ρατσιστικά σχόλια για την κόρη της – «Έχω βαρεθεί να της επιτίθεται ο κόσμος»


JTeam

30 Νοεμβρίου 2023

H μητέρα της Μπιγιόνσε απάντησε στα ρατσιστικά σχόλια για την κόρη της – «Έχω βαρεθεί να της επιτίθεται ο κόσμος»
Instagram/irisvanherpen
H Tίνα Νόουλς απάντησε σε όσους επέκριναν την Μπιγιόνσε με τον τρόπο που τους άξιζε

Στην πρεμιέρα για την ταινία «Renaissance: A film by Beyonce», η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα ασημένιο φόρεμα, συνδυάζοντάς το με ένα iconic hair look, υιοθετώντας ένα πλατινέ ξανθό. Αυτό, δεν άρεσε σε κάποιους καλοπροαίρετους, οι οποίοι σχολίασαν στα social media πόσο «λευκή» φαίνεται.

Η μητέρα της, όμως, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Η Τίνα Νόουλς υπερασπίστηκε την κόρη της και έκανε λόγο για ρατσιστικά σχόλια. Χαρακτήρισε «ηλίθιους» και «αδαείς» όσους κατηγόρησαν την Μπιγιόνσε ότι άλλαξε το χρώμα του δέρματός της.

«Κάνει μια ταινία, που λέγεται Αναγέννηση, όπου όλο το θέμα είναι ασημένιο με ασημένια μαλλιά, ασημένιο χαλί και προτεινόμενη ασημένια ενδυμασία και εσείς οι βλάκες αποφασίζετε ότι προσπαθεί να γίνει λευκή γυναίκα και να κάνει πιο λευκό το δέρμα της; Πόσο λυπηρό είναι που κάποιοι από τους δικούς της ανθρώπους συνεχίζουν μια ηλίθια ιστορία με μίσος και ζήλια», έγραψε η μητέρα της σταρ.

Στην ίδια ανάρτηση, η μητέρα της Μπιγιόνσε τόνισε πως έχει «βαρεθεί» να επιτίθεται» ο κόσμος στην κόρη της, λέγοντας ότι Μπιγιόνσε «δουλεύει σκληρά». «Εσείς διαιωνίζετε τη ζήλια, τον ρατσισμό και τον σεξισμό, αντί να γιορτάζετε για την επιτυχία της "αδελφής" σας ή απλά να την αγνοείτε αν δεν σας αρέσει. Έχω βαρεθεί εσάς τους αποτυχημένους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.