CELEBRITIES

Μπιγιόνσε: Πώς αντέδρασε η κόρη της, Μπλου Άιβι, στις κακές κριτικές για τις χορευτικές της ικανότητες


Ερασμία Αρβανιτά

27 Νοεμβρίου 2023

Μπιγιόνσε: Πώς αντέδρασε η κόρη της, Μπλου Άιβι, στις κακές κριτικές για τις χορευτικές της ικανότητες
Getty Images
Η 11χρονη Μπλου Άιβι δεν άφησε τα αρνητικά σχόλια να την επηρεάσουν 

Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τις αρνητικές κριτικές στον διαδικτυακό κόσμο, ακόμα και ένα 11χρόνο παιδί. Στην προκειμένη περίπτωση, το 11χρονο παιδί είναι η Μπλου Άιβι, κόρη της ποπ σταρ Μπιγιόνσε και του Τζέι Ζ , που εμφανίστηκε - όχι μία, αλλά πολλές φορές στη σκηνή, στην περιοδεία της μητέρας της, Renaissance World Tour.

Και μπορεί οι θαυμαστές που αποθέωσαν την Μπλου Άιβι για τις χορευτικές της ικανότητες να μην ήταν λίγοι, αλλά και τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της, δεν φαίνεται να έλειπαν. Η ίδια η Μπιγιόνσε, αποκάλυψε ότι η κόρης της διάβαζε αρκετά αρνητικά σχόλια για τον χορό της μετά την πρώτη της εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή, στο Παρίσι τον Μάιο.

Ωστόσο, η Μπλου Άιβι ήταν αποφασισμένη να αποδείξει ότι οι όποιοι κακεντρεχείς είχαν άδικο, γι’αυτό και αφοσιώθηκε στο να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά στον χορό της. Πάντως, σύμφωνα με όσα ανέφερε η κριτική των New York Times για τo Renaissance World Tour, η Μπιγιόνσε «απογοητεύτηκε όταν η Μπλου Άιβι διάβασε σχόλια στα social, που επέκριναν τις κινήσεις της». «Αλλά ενθουσίασε τη μητέρα της που αντί να τα παρατήσει, αποφάσισε να κάνει τη δουλειά και να προπονηθεί ακόμα πιο σκληρά για μελλοντικές στάσεις».

Η ποπ σταρ, εξομολογείται, μεταξύ άλλων, στο ντοκιμαντέρ «Renaissance: A Film by Beyoncé», ότι ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει την πρώτη φορά που η κόρη της ήρθε μαζί της στη σκηνή: «Μου είπε ότι ήταν έτοιμη να εμφανιστεί, και της είπα όχι», τόνισε.

«Ακόμα ανατριχιάζω όταν τη βλέπω στη σκηνή»

Μιλώντας στο CBS τον περασμένο μήνα, ο Τζέι Ζ εκμυστηρεύτηκε ότι «ακόμα ανατριχιάζω βλέποντας την Μπλου Άιβι να περπατάει στη σκηνή».

«Ζει μία ζωή που δεν ζήτησε. Έτσι, από τότε που γεννήθηκε, βρίσκεται υπό έλεγχο και τα φώτα της δημοσιότητας, και όλοι έχουν άποψη ακόμη και για ένα μικρό κορίτσι, ακόμα και για το πώς κάνει τα μαλλιά της», είπε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.