ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα τακούνια της Μπιγιονσέ έγιναν viral - Έχουν (κυριολεκτικά) δικά τους πόδια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Ιουλίου 2023

Τα τακούνια της Μπιγιονσέ έγιναν viral - Έχουν (κυριολεκτικά) δικά τους πόδια
Instagram/beyonce
Κοίταξε προσεκτικά τα παπούτσια και πες μας τι βλέπεις πρώτα

Όταν λέμε ότι η Μπιγιονσέ «στέκεται στα δικά της πόδια», κυριολεκτούμε λιγάκι περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Η star στην τελευταία της Renaissance tour συναυλία, ανέβηκε στη σκηνή με ένα ζευγάρι παπούτσια, των οποίων τα τακούνια μας ήταν αρκετά οικεία.

Σχεδιασμένα από τον οίκο Alaïa, αυτά τα statement παπούτσια έχουν στο τακούνι τους το σχέδιο της πίσω όψης μια γυναικείας φιγούρας, από την μέση και κάτω. Τα ψηλοτάκουνα έχουν ύψος 10 cm και θεωρητικά τα πόδια στέκονται στα δικά τους τακούνια, αν και εμάς μας θύμισαν λιγάκι οπλές αλόγου.

Το Twitter -ή μάλλον το X- αναφέρει πως η πίσω όψη είχε ως καλούπι την Μπιγιονσέ, πράγμα που δεν ισχύει, εφόσον τα παπούτσια δεν είναι custom made, αλλά μέρος της ss 2023 συλλογής του οίκου και κοστίζουν 1.600 ευρώ.

Σύμφωνα με το official website του οίκου Alaïa, τα παπούτσια είναι στην πραγματικότητα εμπνευσμένα από τις Παριζιάνες χορεύτριες των καμπαρέ. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα οι New York Times έγραψαν πως τα συγκεκριμένα παπούτσια σχεδιάστηκαν πρώτη φορά το 1991 από τον θρυλικό Αζεντίν Αλάια και τον star της υποδηματοποιίας Ρειμόντ Μαζαρό και ο creative director του οίκου τα «αναγέννησε» για την ss 2023.

Η Μπιγιονσέ σε όλο το tour της έκανε πάρα πολλές και πάρα πολύ ωραίες εμφανίσεις, με custom made ρούχα και αισθητική ντίβας. Αφού είναι!

Jenny.Gr
Alaia

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.