CELEBRITIES

Μπλου Άιβι: Όλες οι φορές που ανέβηκε στη σκηνή με την Μπιγιόνσε και έδειξε το χορευτικό της ταλέντο


JTeam

7 Αυγούστου 2023

Μπλου Άιβι: Όλες οι φορές που ανέβηκε στη σκηνή με την Μπιγιόνσε και έδειξε το χορευτικό της ταλέντο
Instagram/blueivycarter
Η 11χρονη κόρη της Μπιγιόνσε είναι έτοιμη να κατακτήσει όλον τον κόσμο

Η Μπλου Άιβι Κάρτερ είναι 11 χρονών και αναπόσπαστο κομμάτι του Renaissance World Tour της μαμάς της, Μπιγιόνσε. Φτυστή ο μπαμπάς της, Τζέι Ζι, και αρκετά ψηλή για 11 χρονών, είναι χορεύτρια της πολυπληθούς ομάδας, αποδεικνύοντας ότι έχει πολύ ταλέντο, αν και υπάρχουν οι (αναμενόμενες) στιγμές αμηχανίας.

Το κοινό την αποθεώνει, εκείνη δείχνει να ντρέπεται και να αποπροσανατολίζεται, αλλά της δίνουμε το πολύ δύο χρόνια, και θα έχει αφήσει πίσω της σίγουρα το stage fright. Το 2023 δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά που τη βλέπουμε πάνω στη σκηνή. Μπορεί αυτό να είναι το επαγγελματικό ντεμπούτο της, αλλά η σκηνή της είναι ένα γνώριμο μέρος. Λογικό; Λογικότατο.

Τα VMAs του 2014

Ανέβηκε στη σκηνή με τον μπαμπά της, όταν ήταν μόλις 2 ετών, για να παραδώσει στη μαμά της το βραβείο Video Vanguard. «Μπράβο μαμά» είπε στο μικρόφωνο και δεν έμεινε κανείς ασυγκίνητος.

Τα Όσκαρ το 2022

Σε λίγο πιο low profile, η Bey βιντεοσκόπησε το σάουντρακ του "King Richard", Be Alive, για τα Όσκαρ και μπροστά της μπορούσαμε να δούμε την Μπλου Άιβι. Αν και όλες φορούσαν κοσμήματα και πράσινο neon outfit, η κόρη της Μπιγιόνσε ήταν η μόνη με γυαλιά ηλίου.

Το opening act στο Renaissance Tour

Η περήφανη γιαγιά της Μπλου Άιβι, Τίνα Νόουλς, ανεβάζει συχνά κλιπς από τις εμφανίσεις της. Εδώ τη βλέπουμε να χορεύει υπό τους ήχους του Κέντρικ Λαμάρ.

Η Μπλου με τακούνια

@alanawesleyann Blue Ivy’s performance down the catwalk! She absolutely killed it and look at her shoes! #blueivy #beyoncerenaissanceworldtour #beyonceblackparade #clubrenaissance #luxurylifestyle #fyp ♬ original sound - Alana

Δεν ξέρουμε πώς το κατάφερε αυτό στα 11, αλλά φορώντας στολή παραλλαγής (σαν την Μπιγιόνσε) χόρεψαν μαζί "My Power" και το έκανε εξαιρετικά.

Η Μπλου τραγούδησε κιόλας

@divadramas Can tou hear blue sing with her mumma ? #GenshinImpact34 #beyonce #beyoncedubai #beyonceindubai #beyonceknowles #blueivy #beyonceblueivy #celebrity #celebritynews #todaysnewsofficial #dubai #love ♬ original sound - p

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Μπιγιόνσε στο Ντουμπάι, η Μπλου ανέβηκε στη σκηνή και έκανε δεύτερη φωνή στο "Brown Skin Girl".

Smooth With It

@much #BlueIvy heard the comments saying her dancing was stiff and said Y’ALL THOUGHT WRONG. 🔥🔥 Via: @agape (taylor’s version) 🐝 ♬ original sound - MuchMusic

Η Μπλου γίνεται ένα με τους υπόλοιπους χορευτές και χορεύει στο Παρίσι. Όπως λέει και το caption, κάποιοι σχολίασαν το ότι δεν είναι χαλαρή όταν χορεύει, εκείνη το έμαθε και έκανε ό,τι μπορεί για να τους διαψεύσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.