CELEBRITIES

Oι Μπέκαμς μοιράζονται τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους από το Μαϊάμι


JTeam

24 Δεκεμβρίου 2023

Oι Μπέκαμς μοιράζονται τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους από το Μαϊάμι
IG @victoriabeckham
«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς στο Μαϊάμι» για την οικογένεια Μπέκαμ

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και το εορταστικό κλίμα επικρατεί τόσο στην πραγματική ζωή, όσο και στο διαδίκτυο. Αυτή είναι μια ιδανική ημέρα για τους celebrities, προκειμένου να μοιραστούν οικογενειακές και cozy στιγμές.

Την ευκαιρία αυτή, άρπαξαν οι Μπέκαμ, οι οποίοι απολαμβάνουν τις γιορτές των Χριστουγέννων στο μακρινό και ζεστό Μαϊάμι. Μέσα από μια ανάρτηση, η Βικτόρια μοιράστηκε οικογενειακές στιγμές, αλλά και ευχές με τους θαυμαστές τους. Ο 18χρονος Κρουζ, ο 24χρονος Μπρούκλιν, η 12χρονη Χάρπερ και ο 21χρονος Ρόμεο, ήταν όλοι εκεί. Ο τελευταίος μάλιστα, παίζει και στην ομάδα ποδοσφαίρου Brentford F.C.

Από τις φωτογραφίες δεν έλειψε ούτε η Νίκολα Πελτζ, σύζυγος του Μπρούκλιν. Η φωτογράφηση είχε και συγκεκριμένα Χριστουγεννιάτικα outfits, ενώ όλοι πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι.

“Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς στο Μαϊάμι. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ!” έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Βικτόρια, μοιράζοντας Χριστουγεννιάτικες ευχές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.